...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Στείλανε «καραβάνια» με μετανάστες στις ΗΠΑ και ΤΩΡΑ ο Τραμπ είναι έτοιμος, να βάλει «ΦΩΤΙΑ» στα Ηνωμένα Έθνη (Βίντεο)

Όπως διαβάσατε νωρίτερα σε άρθρο μας στο el, η Νέα Τάξη έστειλε καραβάνια μεταναστών στις ΗΠΑ....

Στις ΗΠΑ, πρόεδρος είναι ο Τραμπ, ο οποίος δεν ακολουθεί την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, ο ένοικος του Λευκού Οίκου, σχεδιάζει να λάβει σκληρές αποφάσεις.

Ο Τραμπ λοιπόν, είναι έτοιμος να σταματήσει να πληρώνει χρήματα στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), τα οποία βλέπει πίσω από τα καραβάνια των 5000 και πλέον μεταναστών. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, αναφέρουν ότι οι Δημοκρατικοί (Αντιπολίτευση ΗΠΑ), στηρίζουν τους μετανάστες και το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει τον Τραμπ.

Αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, θα μπορούμε να μιλάμε για την απόλυτη μάχη. Ο Τραμπ δεν θα κάνει εύκολα πίσω και αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσουν τα πράγματα σύντομα.

Το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου, θεωρεί ότι οι 5000 μετανάστες, δεν έχουν σταλεί τυχαία στις ΗΠΑ. Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες, διότι κανένας δεν ξέρει τι απόφαση θα πάρει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Συμπέρασμα

Το παιχνίδι έχει ξεπεράσει κάθε όριο και όλος ο πλανήτης περιμένει να δεις τις εξελίξεις, διότι κακά τα ψέματα ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ, επηρεάζει άμεσα τον υπόλοιπο κόσμο.