...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

Η Σαουδική Αραβία Απαντά Στον Τραμπ: Αν Μας Τιμωρήσεις, Εμείς Θα Απαντήσουμε

«Το βασίλειο τονίζει ότι θα απαντήσει σε κάθε μέτρος σε βάρος του με μια ακόμα πιο δυνατή απάντηση» δήλωσε αξιωματούχος στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Σαουδικής Αραβίας....


Η Σαουδική Αραβία θα απαντήσει ακόμα πιο δυνατά σε περίπτωση κατά την οποία της επιβληθούν μέτρα ανακοίνωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας σε μια προφανή απάντηση, όπως σημειώνει το Bloomberg, στις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ μετά την υπόθεση εξαφάνισης του σαδουάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

«Το βασίλειο απορρίπτει κάθε απειλή» πρόσθεσε Σαουδάραβας αξιωματούχος στο Saudi Press Agency.

Ο Τραμπ εξαπέλυσε τις απειλές του στο απόσπαμα της εκπομπής 60 minutes του CBS, η οποία θα μεταδοθεί σήμερα, Κυριακή, κάνοντας λόγο για «βαριά τιμωρία».

«Το βασίλειο τονίζει ότι θα απαντήσει σε κάθε μέτρος σε βάρος του με μια ακόμα πιο δυνατή απάντηση. Η οικονομία της χώρας διαδραματίζει έναν ζωτικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία και επηρεάζεται μόνο από αυτή» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

protothema.gr