...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Ένα Μόνο Πράγμα Μένει...

....ενα ατύχημα!
Κάτι που θα το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα ή όντως θα είναι ατύχημα, μιας και το πεδίο συνηθίζει να διαμορφώνει τις συνθήκες που είναι απαραίτητες για τον εκάστοτε σκοπό.....


Είναι κάπως οξύμωρο να ανακοινώνεις Aοζ μόνο στο Ιόνιο και μετά να το παίρνεις πίσω… 

Η άσχετος είσαι ή βαλτός! 

Εγώ ή εσύ αν ήμασταν δεν θα το κάναμε, γνωρίζοντας το casus belli του γείτονα και συνυπολογίζοντας τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, τουλάχιστον τώρα δεν θα το κάναμε. 

Θα το κάναμε μόνο αν μας έβαζε κάποιος άλλος να το κάνουμε! 

Θα κρατήσω λοιπόν το δεύτερο, ότι υπήρχε δόλος και την ανακοίνωση του περασμένου Σαββάτου θα τη λάβω σαν μια κρυφή γλώσσα επικοινωνίας αλλά και σαν ένα σύνθημα…. πολεμικό. 

Για αυτό θα ήθελα οι δύο τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη και η πρώτη του επόμενου να είναι ειρηνικές, διότι είναι πιθανό να αξιοποιήσουν τους χρόνους, όπως έχουμε δει κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος συντονισμός με άλλα γεγονότα και η συνεργασία του χρόνου να είναι ωφέλιμη. 

Στο euronews είχαν ένα αφιέρωμα στο μεταναστευτικό και περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές γύρω από την Συρία. Είπαν ότι η Τουρκία φιλοξενεί περί τα 4 εκατομμύρια μετανάστες! 

Εκτός αυτών που έχει στείλει στην Ελλάδα. 

Από αυτά τα τέσσερα εκατομμύρια, πόσοι και με τι αντάλλαγμα θα πολεμούσαν στο πλευρό της Τουρκίας αν οδηγούμασταν σε πόλεμο; Πόσοι από αυτό το νούμερο θα γίνονταν μισθοφόροι και πόσοι εθελοντές; 

Θα πω κάτι και είναι άποψη προσωπική.

Δεν φοβάμαι τον Ερντογάν, το έχω ξαναπεί.

Ή μάλλον φοβάμαι περισσότερο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος και αυτούς που συνεργάζεται, οι εντολές που δέχεται και υπηρετεί πιστά. 

Δεν γίνετε την μια μέρα να λες απερχόμενε υπουργέ ότι η Ελλάδα το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει Αοζ και μετά από λίγο η ομάδα σου να κάνει πίσω. 

Μου μοιάζει λίγο στημένο…. 

Είναι σαν να λες στην Τουρκία, εμπρός δημιούργησε γεγονός να γκριζάρει και άλλο το Αιγαίο και αυτή τη φορά φρόντισε να φταίει και η Ελλάδα, στάχτη στην κοινή γνώμη για να την πάρεις με το πλευρό σου. 

Ποιος σε έβαλε να το κάνεις αυτό; 

Όποιος και να σε έβαλε, αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη προδοσία εις βάρος της χώρας σε όλη της την ιστορία. 

Μη ξεχνάμε φυσικά ότι τους προδότες οι ναζί τους χρησιμοποίησαν και μετά τους εκτελεσαν, του έστυψαν και μετά τους πέταξαν. 

Αυτοί που τώρα σας δίνουν non paper είναι κάτι λιγότερο από τους ναζί; 

Όχι.... στην ιδεολογία και στο τρόπο δράσης δεν έχουν μεγάλες διαφορές, αλλά θα φροντίσουν να παραμείνουν στην σκιά σας και όπως βλέπουμε σας έβαλαν να μαλώσετε δημόσια και στον τσακωμό επάνω θα ειπωθούν αλήθειες…και ο Έλληνας δεν δείχνει τόσο έτοιμος και τόσο ψύχραιμος να τις αντιμετωπίσει. 

Πάντως και κλείνω με αυτό, δεν είναι μόνο μερικές ημέρες που ανακοινώσατε Αοζ, μόνο στο Ιόνιο.... και μερικές ημέρες μετά, σήμερα, 6 ημέρες δηλαδή αργότερα, κατά σύμπτωση πάντα, το Ιόνιο τρέμει...αυτά που εσείς κρύβετε τα μαρτυρούν οι πέτρες.Rick