...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Το Apollo 11 ήταν Η ΠΙΟ Επικίνδυνη Αποστολή στην Ιστορία της Ανθρωπότητας (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Το Φεγγάρι ήταν ανέκαθεν ένας τόπος που προκαλούσε την σκέψη και τις νοητικές ικανότητες των ανθρώπων.....
Πολλά έχουν ειπωθεί στην αρχαιότητα για αυτό, ότι κατοικούνταν, ότι άνθρωποι έφτασαν έως εκεί από την Γη.

Πέρα από τις αφηγήσεις αυτές, τίποτε άλλο δεν υπάρχει που να αποδεικνύει χειροπιαστά, τέτοια πράγματα. Έτσι, λοιπόν, φτάσαμε στην σημερινή εποχή, όπου η τεχνολογία έχει φτάσει σε ένα τόσο καλό και ικανό σημείο, ώστε οι άνθρωποι να στείλουν ανθρώπους στο φεγγάρι.
Εκείνοι που έφτασαν έως εκεί με την αποστολή του Apollo 11, έκαναν ταυτόχρονα και την πιο επικίνδυνη αποστολή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Πολλά, έχουμε ακούσει για το εάν πράγματι πήγαν εκεί και αν πράγματι περπάτησαν στην επιφάνεια της Σελήνης. Πολλές αμφιβολίες έχουν διαδοθεί, τέτοιες που οι συνωμοσιογράφοι έχουν και τις κατάλληλες ενδείξεις για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους.


Αυτή τη φορά θα δούμε τι συνέβη, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, δηλαδή ότι πήγαν αστροναύτες στο Φεγγάρι και περπάτησαν επάνω του.

Στο βίντεο που ακολουθεί από το Astronio κανάλι του YouTube, θα δούμε συνοπτικά την πιο παράτολμη αποστολή στην ιστορία της ανθρωπότητας, χάρη στην οποία ο άνθρωπος κατάφερε να ταξιδέψει από τη Γη στη Σελήνη. Ένα γεγονός που παλαιότερα διαβάζαμε μόνο σε βιβλία επιστημονικής φαντασίας.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, παρουσιάζονται τα βασικά σκάφη της αποστολής, οι πρωταγωνιστές και οι στόχοι της αποστολής, τα ρίσκα, οι δραματικές φάσεις αλλά, επίσης, δίνεται και μια απάντηση στο ερώτημα «γιατί δεν στέλνουμε πια ανθρώπους στη Σελήνη», σύμφωνα με τον αφηγητή του βίντεο:

Παρακολουθείστε το για να μάθετε περισσότερα:

Apollo 11: Η πιο επικίνδυνη αποστολή στην ιστορία της ανθρωπότητας | Astronio


diadrastika.com