...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Στο 56,4% η αποχή στις επόμενες εκλογές .Γιατί το κρύβουν οι δημοσκοπήσεις ; Τι θα πράξει ο ΠτΔ ;

42507.jpg
Ράπισμα της κοινωνίας στο πολιτικό σύστημα θα είναι η επόμενες εκλογές οπότε κι αν συμβούν....
Όλες οι δημοσκοπήσεις – λες και είναι συνεννοημένες – δεν αναφέρονται ποτέ σε ποσοστά αποχής , καίτοι μπορούσε να τεθεί το ερώτημα « Εάν δεν ήταν υποχρεωτικό ,θα ψηφίζατε στις επόμενες εκλογές ; »

Γιατί άραγε ;

Τι θα συμβεί όμως στην πραγματικότητα εάν το ποσοστό των άκυρων και της  αποχής περάσει το 51%;

Ας υποθέσουμε ότι στις εκλογές συμμετέχουν 10 συνδυασμοί , ότι εμφανίζονται όλοι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και ψηφίζουν έγκυρα , και ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι το ακόλουθο με βάση το 100

συνδυασμός Α – 20 ψήφους (από 100) = 20%

συνδυασμός Β – 15 ψήφους (από 100) = 15%

συνδυασμός Γ – 10 ψήφους (από 100) = 10%

συνδυασμός Δ – 8 ψήφους (από 100) = 8%

συνδυασμός Ε – 5 ψήφους (από 100) = 5%

συνδυασμός ΣΤ – 3 ψήφους (από 100) = 3%

συνδυασμός Ζ – 2 ψήφους (από 100) = 2%

συνδυασμός Η,Θ -1 ψήφος (από 100) = 1%

συνδυασμός Ι – 0 ψήφους (από 100) = 0%

Αν υποθέσουμε τώρα ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς το πολιτικό σύστημα της χώρας, το (51%) απέχουν από την διαδικασία ή “ψηφίζουν” άκυρα. Τότε τα έγκυρα ψηφοδέλτια θα είναι μόλις 49 ( με βάση το 100 ) και με τον ίδιο αριθμό έγκυρων ψηφοδελτίων ( 20,15,10,8,5 κλπ) τα ποσοστά των συνδυασμών θα είναι πλέον τα ακόλουθα αντιστοίχως.

συνδυασμός Α – 20 ψήφους (από 49) = 40,82%

συνδυασμός Β – 15 ψήφους (από 49) = 30,61%

συνδυασμός Γ – 10 ψήφους (από 49) = 20,41%

συνδυασμός Δ – 8 ψήφους (από 49) = 16,33 %

συνδυασμός Ε – 5 ψήφους (από 49) = 10,20%

συνδυασμός ΣΤ – 3 ψήφους (από 49) = 6,12%

συνδυασμός Ζ – 2 ψήφους (από 49) = 4,1%

συνδυασμός Η,Θ -1 ψήφος (από 49) = 2%

συνδυασμός Ι – 0 ψήφους (από 49) = 0%

Εάν συγκρίνουμε τους δύο πίνακες θα δούμε ότι στην περίπτωση της αποχής και της άκυρης ψήφου του 51% , επηρεάστηκε το αποτέλεσμα των εκλογών ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ 3%.

Στην περίπτωση ΑΥΤΗ ανακύπτει ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ,  αφού  , κόμματα  αλλοδαπών συμφερόντων που θα σχηματιστούν με αφορμή το Σκοπιανό , την Β. Ήπειρο και την  ελεύθερη Θράκη ( όπου Θέλουν τουρκικό κόμμα σε όλη την Ελλάδα με… ψήφους μουσουλμάνων ) , ενδέχεται να μπουν στην Ελληνική Βουλή , φέρνοντας μαζί τους ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ για την εσωτερική ασφάλεια και για την ταυτότητα της Ελλάδας.

Τι θα συμβεί όμως εάν το ποσοστό μόνο της ΑΠΟΧΗΣ φτάσει στο 56.4% ;

Η τάση του πολιτικοοικονομικού συστήματος – μεταξύ άλλων - να αντιμετωπίζει ως κοπάδι χαμηλής νοημοσύνης την κοινωνία και να υποτιμάει την κρίση της κοινής γνώμης , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κρίση τη Δημοκρατία και σε χαρά τους εχθρούς της χώρας , δεδομένα που γνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί μας.    

Εάν το ποσοστό αποχής φτάσει στο 56,4%, τότε το άρθρο 1 του Συντάγματος που ορίζει στην παρ 2 και 3 ότι , θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και ότι , όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα, θα κλονιστεί συθέμελα.

Σημειώστε ότι στην επικείμενη Συνταγματική αναθεώρηση , μεθοδεύεται η παραγραφή της λέξης  ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ με πρόσχημα ότι δίνει λόγους ύπαρξης στους Εθνικιστές .

Το σύνταγμα  - στην συνέχεια - εκχωρεί τις παρακάτω αρμοδιότητες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , μεταξύ άλλων .

Να απαλλάσσει την Κυβέρνηση από τα καθήκοντά της αν αυτή παραιτηθεί ή απολέσει την εμπιστοσύνη της Βουλής (άρθρο 38 παρ. 1).

Να διαλύσει τη Βουλή και να προκηρύσσει εκλογές στις περιπτώσεις που καθορίζει το Σύνταγμα: (άρθρα 32 παρ. 4, άρθρο 37 παρ. 3, άρθρο 41)

Να εκπροσωπεί διεθνώς το κράτος, να  κηρύσσει πόλεμο, συνομολογεί συνθήκες ειρήνης, συμμαχίας, οικονομικής συνεργασίας και συμμετοχής σε διεθνείς οργανισμούς ή ενώσεις και να τις ανακοινώνει στη Βουλή όταν το συμφέρον και η ασφάλεια του Κράτους το επιτρέπουν.

Η αρμοδιότητα αυτή είναι όμως  τυπική και ασκείται ουσιαστικά από την Κυβέρνηση (άρθρο 36 παρ. 1).

Με βάση τη διασταλτική ερμηνεία των ανωτέρω συνεπώς , σε περίπτωση που  μόνο η αποχή φτάσει στο 56,4%  , ο Πρόεδρος της δημοκρατίας θα πρέπει να απαλλάξει την κοινωνία από όλα τα κόμματα , καθ όσων τεκμαίρεται ότι ΑΠΕΤΥΧΑΝ να εκπροσωπήσουν το λαό , και να δρομολογήσει την δημιουργία νέων κομμάτων , απαλλαγμένων από τον έλεγχο των γνωστών ομάδων πίεσης του πολιτικού συστήματος και τις γνωστές αγκυλώσεις.

Στο ενδιάμεσο , οι ανωτέρω τυπικές αρμοδιότατες τους ΠτΔ θα πρέπει να γίνουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ( τούτο όμως δεν προβλέπεται στο Σύνταγμα )

Σοφό θα ήταν στην επόμενη Συνταγματική αναθεώρηση , να συγκεκριμενοποιηθεί η διαχείριση μιας τέτοιας εξέλιξης , μια που τα στοιχεία δείχνουν ότι το πολιτικό σύστημα οδεύει «με σπασμένα τα φρένα » να απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού και να του γυρίσει την πλάτη η κοινωνία

Ας μην κάνουμε το χατίρι λοιπόν , στους εχθρούς της Ελλάδας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

(Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ όλους .