...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

21/10 “Θέλω Τέλος Να Ξεχωρίσω Και Το Ιόνιο, Τη Δυτική Πλευρά Της Χώρας”

Η οποία είχε πρόβλημα... 
Δεν προσδιορίστηκε χρόνος, αλλά υπήρχε χρόνος που είχε εντοπιστεί......

Είναι η στιγμή που θες να περάσει ξώφαλτσα και να πάει αλλού…μα και αλλού πάλι ζημιές θα φέρει… 

6,8 ρίχτερ, καμιά απώλεια και ελάχιστες υλικές ζημιές… ανήμερα του Αγίου Δημητρίου. 

Άλλη μια πληροφορία που μας δίνετε για την συνέχεια, άλλο ένα θαύμα που πραγματοποιείται στη χώρα μας…ξέρεις πολλούς σεισμούς τέτοιου βαθμού και να να την βγάζουμε με γραντζουνιές; 

Ποια είναι λοιπόν η χθεσινή πληροφορία; 

Η χθεσινή πληροφορία είναι ότι δεν είμαστε μόνοι μας, άλλωστε το είπαμε και πριν μερικές ημέρες, δεν θα είμαστε μόνοι μας σε όλο αυτό!! 

Όμως, το ότι δεν θα είμαστε μόνοι μας στη δύσκολη συνέχεια, δεν σημαίνει ότι αυτή δεν θα έρθει δεν θα είναι δύσκολη και ότι θα συνεχίσει να περνάει.... σύριζα από την Ελλάδα, όπως συνέβη τα ξημερώματα.

Έχει διττή ερμηνεία το σημερινό σεισμικό γεγονός και η δεύτερη "κρυφή" πληροφορία είναι μια ισχυρή αλλά αναίμακτη προειδοποίηση, μια προειδοποίηση  για να συνέλθουν οι συνάνθρωποι μας που δεν ξέρουν ακόμη που βρισκόμαστε, που δεν έχουν αναγνωρίσει τι καταστροφές φύτεψαν το προηγούμενο διάστημα στην χώρα και οι οποίες μας περιμένουν στο χολ για να μας "καλωσορίσουν".

Πόσα θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και δεν το κάνουμε, νομίζω πλέον ότι θα το μάθουμε στην συνέχεια.

Και εφόσον δεν αλλάζει η συλλογική νοοτροπία, τότε μεμονωμένα θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την μαυρίλα αυτού του κόσμου και πλέον όσο άσχημη και αν μοιάζει θα χρειαστεί να την κοιτάξουμε στα μάτια. 

Σήμερα ξημερώματα πήγε να γίνει πολύ μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα!

Όπως είπαν δεν σείστηκε μόνο η μισή Ελλάδα, ταρακουνήθηκαν τα Βαλκάνια!!! 

Να θυμίσουμε ότι σεισμοί πάνω από έξι ρίχτερ στην Ελλάδα, οι περισσότεροι είναι φονικοί.

Όπως και ο σεισμός της Πάρνηθας ήταν 5,9. Ούτε καν έξι.

Δεν θέλει κανείς να σκεφτεί τι θα γινόταν, αν το επίκεντρο των 6,8 ρίχτερ ήταν σε κάποιο άλλο σημείο της χώρας....

Όταν το σεισμικό γεγονός κάθεται επάνω στην μέτρηση, σε χρόνους δηλαδή που κλείνουν, τότε θερίζει ή έχει σκοπό να θερίσει.

Δεν θα πούμε πόσο κοντά ήταν στο χρόνο που έκλεινε ο χθεσινός σεισμός στο Ιόνιο, αλλά πίστεψε με ήταν ανατριχιαστικά κοντά. 

Το θέμα τώρα είναι η συνέχεια. 

Πιστεύω ότι θα έχουμε συνέχεια….σεισμική....κατα αρχας ελπίζω να φύγει από πάνω μας...και παρακολουθώ στενά δύο γειτονικά κράτη, το ένα βρέχεται από το Ιόνιο και το άλλο από το Αιγαίο. Εκεί ανάμεσα το ψάχνω. Και θα το ψάχνω από τώρα, από σήμερα και μέχρι τις αρχές αρχές του επόμενου!

Ειδικά θα έχω το νου μου στον πιο... άτακτο γείτονα.
Ισως τον επηρεάσει.... η κλιματική αλλαγή!!

Πλησιάζουν ημέρες, έφτασαν κιόλας, που οι αρμόδιοι που μας πάσαρε το σύστημα και μαζί και οι επιστήμονες θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά, θα μένουν απλά να καταγράφουν της φύσης τα καμώματα και να τα ρίχνουν όπου τους βολέυει.... όπου τους λένε.

Πάμε με σειρά βαρύτητας: 

1)Καταργήστε την Συμφωνία των Πρεσπών 

2)Καταργήστε τις έμφυλες ταυτότητες 

3)Καταργήστε την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. 

ΥΓ
Δεν μεταφέρω την άποψη μου, ούτε υποστηρίζω την πεποιθησή μου.... αυτές οι τρεις υπογραφές είναι παραπάνω κρισιμες από όσο νομίζουν κάποιοι.

Rick.