...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

(15/10) "Όταν Λήξει Η Αντίστροφη, Το Πολιτικό Σύστημα Θα Βγάλει...Error"

Έληγε η αντίστροφη και το πολιτικό σύστημα βγάζει....... καπνούς. 
1221 για όσους θυμούνται.. από παρασκευή σε κυριακή.....


Μοιάζει τέτοια η ζημιά, που σε όποιο συνεργείο και να το πας. πλέον δεν επισκευάζεται. 

Ο συγχρονισμός αυτός της πολιτικής αναστάτωσης μαζί με θερμά επεισόδια, δείχνει ότι το σχέδιο προχωράει. Ένα πλάνο όμως με πρωταρχικό στόχο την εσωτερική ασφάλεια της χώρας. 

Με την εγκληματικότητα στα ύψη και διάφορες ομάδες ανθρώπων ημεδαπών και αλλοδαπών να κάνουν ότι θέλουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, δημιουργείτε ένα εκρηκτικό κλίμα το οποίο καλλιεργείται εντατικά το τελευταίο διάστημα, ειδικά από όταν μπήκε ο Οκτώβριος.

Αύριο και μεθαύριο είναι εξίσου δύσκολες ημέρες σε έναν μήνα πραγματικά γεμάτο, σε έναν μήνα που μας γέμισε δεδομένα και πολύ προβληματίζομαι για τη στάση του Νοεμβρίου, πιάνοντας τον από την αρχή του. 

Γιατί όπως έχουμε πει, δεν είναι μόνο η Ελλάδα και το πολιτικόοικονομικο της σύστημα στο κάδρο των εξελίξεων, πρέπει να συγχρονιστούν και άλλες καταστάσεις σε άλλα μέρη γύρω αλλά και μακριά από αυτή. 

Είναι και άλλα μέρη που θα πρέπει να δούμε αλλαγές πολιτικές ή στρατιωτικές.

Πριν από λίγο διαβάζω κάπου:

«Τσουνάμι" εξελίξεων μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών - Τα δύο σενάρια που εξετάζει ο Αλέξης Τσίπρας αν ο Πάνος Καμένος δεν... κάτσει καλά - Από... ψήφο εμπιστοσύνης μέχρι εκλογές τον Γενάρη του 2019 στην "φαρέτρα" του πρωθυπουργού - Πώς η στάση του Νίκου Κοτζιάς μπορεί να φέρει ηρεμία ή... φουρτούνες στο κυβερνητικό "καράβι"» 

Δεν είναι λοιπόν απλά ότι το σύστημα ότι έβγαλε error, αλλά και ότι η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη.
Από πολλές απόψεις, και όταν κάτι χαλάσει και δεν δουλεύει άλλο, απλά το πετάς.

Και θα φροντίσουν να κάνουν το κόσμο να τους πετάξει....και να μπει στην Βουλή μέσα. 

Και να ζητήσει αίμα. 

Δεν το βγάζω από το μυαλό μου, όταν λέω την άποψη μου το ξεκαθαρίζω,άλλωστε για αυτό είπα φύγε και μην ανακατεύεσαι με την πολιτική, διότι την έχουν "κλειδώσει", το καλοκαίρι που πέρασε.

Μπαίνουμε σε πολύ σκοτεινές ώρες, που αν ο περισσότερος κόσμος τις αντιλαμβανόταν και πίστευε πραγματικά ότι θα φτάσουμε εκεί, νομίζω θα έκανε κάτι και θα τις απέτρεπε. 
Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό ακόμη και τώρα που αναπαύεται στην ιδέα ότι έδω δεν μπορούμε να γίνουμε Συρία γιατί μένουμε Ευρώπη!

Δεν είναι έτσι..και φυσικά κανείς μας δεν θέλει να ξημερώσουν τέτοιες ημέρες αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και η μπίλια μοιάζει να κάθεται στη γενιάς μας και στις ημέρες μας.

Το μόνο που κρατάω...εδώ που είμαστε και εκεί που θα είμαστε σε λίγο, είναι ότι δεν θα είμαστε μόνοι….και δεν μιλάω για την Ρωσία. 

Καταλαβαίνουμε αν κάτι μπορεί να σταθεί παρήγορο είναι αυτό.

Μιας και είπαμε για την Ρωσία…η βεβαιότητα μου για την εξέλιξη των δύο θερμών επεισοδίων σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα στο 2018, εκπορεύεται μεταξύ άλλων παραγόντων και από τον εξής:

Η σχέση Πούτιν Ερντογάν για πολλούς λόγους είναι καλές και υπάρχει συνεργασία μεταξύ τους στο γήπεδο της Συρίας.

Επίσης, περισσότεροι από τους μισούς, δεν θα πω όλοι μην θεωρηθώ απόλυτος, ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων,  δεν θα είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα αν αύριο απουσίαζε ο Τούρκος ηγέτης από το κυβερνητικό παλάτι της Τουρκίας.

Όσο οι σχέσεις Ερντογάν Αμερικής είναι ψυχρές, οι δεσμοί με την Ρωσία θα κρατάνε και δεν συμφέρει ειδικά την Ρωσία να ανοίχτει μέτωπο στα Βαλκάνια μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, όταν τα πλοία της περνάνε από Βόσπορο και Αιγαίο και θα υπάρχει ο κίνδυνος ανάφλεξης και συμμετοχής της ίδιας σε αυτή τη διαμάχη. 

Ούτε η Τουρκιά θα ξεφύγει από τα όρια ενός θερμού επεισοδίου. 

Όπως και έγινε…. τουλάχιστον μέχρι στιγμής. 

Για να κάνει αυτά η Τουρκία όμως κάτι ξέρει…και προειδοποιεί. 

Προφανώς μιλάμε για την Αοζ, ξέρει ότι θα την στριμώξουν εκεί,  αλλά πες μου ειλικρινά, ποιος μα…ς θα πάει να ανακοινώσει από ελληνικής πλευράς την επέκταση της, την ώρα που η Ελλάδα δεν έχει ανταλλακτικά ούτε για τα αεροσκάφη της και η οικονομία της μοιάζει ετοιμόρροπο κτίριο που στον πρώτο κραδασμό θα γκρεμιστεί; 

Την ίδια ώρα που η Τουρκία εξοπλίζεται με stealth αεροσκάφη και αξεπέραστα πυραυλικά συστήματα, για να διεκδικήσει αυτά που θέλει στο Αιγαίο; 

Η γραμμή του μέλλοντος πλησιάζει την κουκκίδα του παρόντος και δεν μένει παρά μια καλή δικαιολογία, για να ανακηρύξει η χώρα μας Αοζ και δυστυχώς θα την έχουν ωθήσει να το κάνει!!! 

Ένα ατύχημα, μια γρήγορη εμπλοκή και τότε τα πολεμικά εμβατήρια θα ξεκινήσουν να παίζουν και από τις δύο πλευρές, και δεν θα αφήνουν και πολλές επιλογές στα δύο κράτη.

Και πιστέυω, ειναι προσωπική άποψη,  ότι τρίτα κράτη, μέσα στο πεδίο θα έχουν σκηνοθετήσει και τις συνθήκες για κάτι τέτοιο.

Είπαμε και χθες ποιοι θέλουν να ανοίξει μέτωπο στα Βαλκάνια, ποιος είναι ο κρυφός εχθρός που κινεί τις εξελίξεις. 

Για να μην πάμε σε επίπεδο σκιών, που εντοπίστηκε η δράση τους μέσα από τον μεγάλο συντονιστή, τον χρόνο, πάμε στις μαριονέτες, το παραπολιτικό σύστημα εξουσίας που θέλει πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ. 


Υπάρχουν τρεις λύσεις μπροστά μας...έτσι έχουν αφήσει να εννοηθεί, έχουν ενδιαφέρον και θα τις δούμε σε λίγο.

ΥΓ
Η Τουρκία παρόλαυτα έχει θέμα.
κοντά στο 23