...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Χρόνοι Που Έτρεχαν Με Διαφορετική Ταχύτητα Ο Κάθε Ένας Σήμερα Έδιναν Τα Χέρια Στην..... Ελλάδα.(Upd)

Και όπως φάνηκε, σήμερα είχαμε Μεγάλη και φοβερά προστασία, σε αέρα και θάλασσα!....


Ήταν αυτό που είπαμε στις 23/9 για τις 72 ώρες… 

Παρατείνεται ο συναγερμός και από επίσημα χείλη πλέον.... μιας και πλησιάζει ένα φαινόμενο που ξεκινάει αύριο 25.

Η στιγμή εκκίνησης, του όχι και τόσο συνηθισμένου φαινομένου για μήνα Σεπτέμβριο, είναι μέσα στις 72 ώρες που δόθηκαν προχθές, και μάλιστα μια ημέρα μετά τις 24.9 που ήταν ο ακριβής χρόνος στόχος. 

Αυτά που κάθε τόσο βλέπουμε σε κράτη πολύ μακριά από εμάς, δυτικά και ανατολικά,  είναι ώρα να τα δούμε και εδώ. 

Αυτό που ξεκινάει αύριο δεν ήρθε ακάλεστο...πολλές εικόνες από εδώ και πέρα δεν θα υπακούν στην τάξη της φύσης αλλά........ στο νόμο του χρόνου.

Και αυτός ο νόμος δεν έχει συναίσθημα, ούτε κάνει τα στραβά μάτια...μοιάζει να μην έχει λογική όπως το πεινασμένο λιοντάρι...που θα κυνηγήσει το θήραμα του... δεν αναλογίζεται αν θα πονέσει αυτό που κυνηγάει, αν θα υποφέρει, απλά θέλει την τροφή του..την ενέργεια του.

Σύμφωνα με αυτά που προηγήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, είναι κάτι αναμενόμενο...
Είναι αναμενόμενο να αναβαθμιστούν τα φαινόμενα,τα καιρικά και όχι μόνο αλλα ας μην επεκταθούμε στα υπόλοιπα.
Είναι αναμενόμενο να ενισχυθεί η ισχύς τους και τα καταστροφικά αποτελέσματα τους.....και  τα οποία μας επισκέπτονται στην ώρα τους, στο χρόνο που φρόντισαν κάποιοι να φυτέψουν στο παρελθόν και οι οποίοι ήδη έχουν πάει εκεί στο χρονο μπροστά και περιμένουν...

Δεν χρειάζεται να πούμε για άλλη μια φορά γιατί αναβαθμίστηκαν. 

Έχουν δοθεί συγκεκριμένες απαντήσεις με συγκεκριμένες αποδείξεις και όσο πλησιάζουμε οι απαντήσεις θα βρίσκονται στις εξελίξεις και στο χρόνο… δεν θα χρειάζεται καν να μιλάμε...αυτοί δε που θα μιλάνε και υποθέτω ακατάπαυστα, θα είναι όσοι δεν θα ξέρουν τι να απαντήσουν στα γιατί και θα προσπαθούν να κάνουν χρήση της πεπερασμένης λογικής τους σε χρόνους αυστηρά παράλογους, σε ημέρες που οι πιο πειστικές απαντήσεις θα δίνονται από τους ........τρελούς της κοινωνίας, δηλαδή αυτό πιστεύω ότι θα συμβεί.
[Οπότε μη σκας αν σε λένε τρελό ή ότι λες μα@ες...να σκας αν δεν στο πούνε, να προβληματίζεσαι όταν ακούς από τους ...λογικούς κομπλιμέντα και φιλοφρονήσεις.]

Στο τώρα και στο σήμερα..... όπως με ενημέρωσε ένας φίλος που πάντα έχει την είδηση πριν από πολλούς, γλιτώσαμε δύο τραγωδίες,αεροπορικές,  σε ελληνικό εναέριο χώρο, με διαφορά μερικών μόλις λεπτών και με γεμάτα τα αεροσκάφη.

Έπειτα, την ίδια ημέρα,σήμερα, μετά από μερικές ώρες γλιτώσαμε και από μια ναυτική τραγωδία, με την σύγκρουση δύο πλοίων γεμάτα με επιβάτες και σε ίδιο προορισμό, την Κρήτη.

Σήμερα πέρασε ξυστά…ξαναπέρασε μάλλον ξυστά και ίσως αργότερα να μιλήσουμε για τις προθέσεις που καταγράφονται τελευταία στην Ελλάδα, διότι τους τελευταίους τρεις μήνες γίνονται διάφορα....και σε αέρα και σε θάλασσα. 

Όμως επειδή έχουμε μπροστά μας ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο, προσωπικά δεν θυμάμαι τέτοια εποχή να παίζει τόσο πολύ το λαμπάκι της θερμοκρασίας, σε άψογο συντονισμό με τα υπόλοιπα καιρικά λαμπάκια, θέλει προσοχή και.... προσευχή που λένε κάποιοι.

Ο κάθε ένας τις άμυνες του και για όσο κρατήσει το φαινόμενο τα μάτια μας δεκατέσσερα, ειδικά στα σημεία που θα χτυπήσει η κακοκαιρία.

ΥΓ.

Θα ήθελα να δούμε και δύο ημέρες...σε συγκεκριμένη χώρα, αυτή με τα πολλά αστέρια στη σημαία.
Η μία είναι κοντά στο είκοσι επτά του μήνα...ελάχιστα πριν ελάχιστα μετά.
Ψηλά στη λίστα η λέξη shooting..και μετά τα υπόλοιπα


Rick