...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η απερίσκεπτη Κίνα προετοιμάζεται για πολλά Περλ Χάμπορ κατά των ΗΠΑ.

Τον Αύγουστο του 2018, το Πεντάγωνο δημοσίευσε μια έκθεση που δεν καλύπτεται από τα εταιρικά ελεγχόμενα μέσα μας. Στη συνέχεια, έμαθα ότι το Πεντάγωνο πραγματοποίησε μια κλειστή...
ενημέρωση σχετικά με το θέμα των κινέζων που ετοιμάζονται να εξαπολύσουν μια σειρά επιθέσεων τύπου Περλ Χάμπορ, εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι αναγνώστες ίσως αναρωτιούνται από πού έλαβα αυτές τις πληροφορίες; Σίγουρα δεν ήταν από το MSM στην Αμερική. Οι αναφορές εμφανίστηκαν σε μέρη όπως η Νέα Ζηλανδία και η Γαλλία.
Η ιστορία επαναλαμβάνετε.


Πριν φθάσουμε στις λεπτομέρειες της έκθεσης, είναι σημαντικό για όλους τους Αμερικανούς να συνειδητοποιήσουν ότι βρισκόμαστε πριν από αυτόν τον ιστορικό δρόμο. Λάβετε υπόψη τις πολυάριθμες και αντικρουόμενες εδαφικές απαιτήσεις σχετικά με τον έλεγχο μιας από τις πιο πολυσύχναστες οδούς θαλάσσιας κυκλοφορίας στον κόσμο, της Θάλασσας της Νότιας Κίνας.
Από τότε που ο Πρόεδρος Tραμπ εισήγαγε τιμολόγια για τα κινεζικά προϊόντα, οι Κινέζοι αύξησαν σημαντικά τη ναυτική τους παρουσία στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Χώρες από το Βιετνάμ, τις Φιλιππίνες, την Ταϊβάν και την Αυστραλία φοβούνται την επόμενη κίνηση της Κίνας. Η Κίνα βρίσκεται σε παρόμοια θέση με την Ιαπωνία κατά την περίοδο 1929-1941. Χρειάζονται φυσικούς πόρους για να καλύψουν την αναπτυσσόμενη βιομηχανική τους βάση και οι ΗΠΑ τους εμποδίζουν σε κάθε στροφή, όπως και  το 1930. Και δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν τους ανθρώπους τους. Οι ΗΠΑ εκμεταλλεύονται αυτήν την αδυναμία για να προκαλέσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το μνημόνιο McCollum.
Πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ΗΠΑ δημιούργησαν κάτι που ονομάζεται σχέδιο 8 σημείων (Memol Memo). Τελικά, αυτό προκάλεσε την Ιαπωνία να ανταποκριθεί στην παρέμβαση στο εμπόριο και την επίθεση του Περλ Χάρμπορ. Είναι αυτό που κάνει η διοίκηση του Tραμπ; Είναι ο Tραμπ ακόμα υπεύθυνος για τη διοίκησή του. Μια αποφασισμένη μετατόπιση συνέβη όταν ο Μπόλτον μπήκε στη διοίκηση του Tραμπ.Το μνημόνιο McCollum: Το σχέδιο 8 σημείων.Φοβούμενος τη δυνητική πυρηνική απειλή της Γερμανίας, ο FDR ανέπτυξε ένα σχέδιο για να πάρει την Αμερική στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να σταματήσει η ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων της Γερμανίας, κάτι που ήταν προβληματικό επειδή ο αμερικανικός λαός ήταν αποφασισμένος να παραμείνει απομονωμένος. Το FDR έπρεπε να έχει το λαό του να σχεδιάσει μια πλοκή που θα θυμόταν τόσο πολύ τον λαό, ότι θα απαιτούσε πόλεμο. Βεβαίως, προκαλώντας μια επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, η οποία θα σκότωνε περίπου 2.400 Αμερικανούς, θα βύθιζε 21 πλοία και θα κατέστρεφε σχεδόν 350 αεροπλάνα στο έδαφος, θα έκανε το τέχνασμα. Από το θόρυβο ήρθε το μνημόνιο του McCollum. Παροτρύνω την προσοχή των αναγνωστών να μην απαγγέλλουν την ιστορία, αλλά μάλλον να σας πω ότι έχουν ξεκινήσει οι ίδιες δράσεις που προκαλούν την πρόκληση ενός γεγονότος με την Κίνα.

Έχω πει συχνά ότι η σημερινή Κίνα είναι στην πραγματικότητα,όπως την περίοδο 1929-1941,η Ιαπωνία. Έχουν όνειρα επέκτασης της βιομηχανίας, αλλά δεν διαθέτουν επαρκείς πόρους για να προωθήσουν την επέκταση. Το αμερικανικό στρατιωτικό και διπλωματικό σώμα εκμεταλλεύεται αυτή την αδυναμία προκειμένου να προκαλέσει σύγκρουση ως δικαιολογία για να ξεκινήσει η Συρία και το Ιράν. Αυτό θα φέρει και τη Ρωσία και  θα αρχίσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος.

Ο Πρόεδρος Τραμπ προκαλεί σκόπιμα την Κίνα με έναν εμπορικό πόλεμο, ο οποίος θα καταλήξει σε ένα σημαντικό γεγονός είτε εναντίον της Ταϊβάν (π.χ. αποκλεισμός) είτε μια άμεση αντιπαράθεση μεταξύ στρατιωτικών σκαφών στην αμφισβητούμενη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Τι έρχεται; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα καλυφθεί στο δεύτερο μέρος αυτού του άρθρου. Πρώτον, ας ρίξουμε μια ματιά στο αρχικό σημείωμα McCollum από τον προ -Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο σχεδιάστηκε για να μας οδηγήσει στον πόλεμο, ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε τη Γερμανία προτού να μπορέσουν να πυροδοτήσουν εμάς και τους συμμάχους μας.

Προκαλώντας την Ιαπωνία
Εδώ είναι τα βασικά αποσπάσματα από το μνημόνιο του McCollum:
Δεν πιστεύεται ότι στην παρούσα κατάσταση των πολιτικών πεποιθήσεων η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ικανή να κηρύξει τον πόλεμο ενάντια στην Ιαπωνία χωρίς περισσότερη πνοή. και είναι ελάχιστα πιθανό ότι η έντονη δράση από την πλευρά μας θα μπορούσε να οδηγήσει τους Ιάπωνες να τροποποιήσουν τη στάση τους. Συνεπώς, προτείνεται η ακόλουθη πορεία δράσης:
 Α. Κάνετε μια συμφωνία με τη Βρετανία για τη χρήση των βρετανικών βάσεων στον Ειρηνικό, ιδιαίτερα στη Σιγκαπούρη.
 Β. Κάντε μια συμφωνία με την Ολλανδία για τη χρήση των βασικών εγκαταστάσεων και την απόκτηση προμηθειών στις ολλανδικές ανατολικές Ινδίες.
 Γ. Δώστε κάθε δυνατή βοήθεια στην κινεζική κυβέρνηση του Chiang-Kai-Shek.
 Δ. Στείλτε ένα τμήμα βαρέων κρουζ, μεγάλης εμβέλειας στην Ανατολή, στις Φιλιππίνες ή στη Σιγκαπούρη.
Ε. Στείλτε δύο τμήματα υποβρυχίων στην Ανατολή.
 F. Κρατήστε την κύρια δύναμη του αμερικανικού στόλου τώρα στον Ειρηνικό, κοντά στα νησιά της Χαβάης.
 Ζ. Επιμένει ότι οι Ολλανδοί αρνούνται να χορηγήσουν ιαπωνικές απαιτήσεις για αδικαιολόγητες οικονομικές παραχωρήσεις, ιδίως πετρελαίου.
 Η. Πλήρως εμπάργκο σε όλο το εμπόριο των ΗΠΑ με την Ιαπωνία, σε συνεργασία με ένα παρόμοιο εμπάργκο που επιβλήθηκε από τη Βρετανική Αυτοκρατορία.
10. Εάν με αυτά τα λόγια η Ιαπωνία θα μπορούσε να ξεκινήσει μια ξεκάθαρη πράξη πολέμου, τόσο το καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να αποδεχθούμε την απειλή του πολέμου.
– Η. McCollum
Το σχέδιο Τράμπ είναι παράλληλο με αυτό το σχέδιο σχεδόν κατά γράμμα.
Η Ιαπωνία προκλήθηκε για δύο λόγους (1) απειλήθηκαν στρατιωτικά με την ίδρυση στρατιωτικών βάσεων στο κατώφλι τους, που απειλούσαν τη συνεχιζόμενη εισβολή τους στην Κίνα και (2) τις πρώτες ύλες που χρειάζονταν για την εκβιομηχάνιση και ότι ήταν αμειβόμενοι σε δολάριο και  ξαφνικά αποκόπηκε από τις ΗΠΑ και τους βασικούς συμμάχους της. Οι ΗΠΑ επαναλαμβάνουν τις ίδιες ενέργειες με την Κίνα το 2018. Οι στρατηγικές λανθασμένης σημαίας επαναλαμβάνονται όταν λειτουργούν.
Η πορεία της Αμερικής στον πόλεμο με το Ιράν και τη Ρωσία.

Αντί να επιβάλει εμπορικό εμπάργκο στην Κίνα, όπως έκανε και η FDR με την Ιαπωνία, τα τιμολόγια χρησιμοποιούνται για να καταργήσουν την κινεζική οικονομία.
Χωρίς να δουλέψει λεπτομερώς, ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα με την σύγχρονη Κίνα. Οι ΗΠΑ έχουν παραβιάσει, με τα πλοία τους, κάθε διάταγμα των κινεζικών ισχυρισμών στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας (πηγαίνετε στη μηχανή αναζήτησης στο The Common Sense Show και θέτετε στη «Θάλασσα της Νότιας Κίνας» ως όρο αναζήτησης για να δείτε όλα τα άρθρα που έχω γράψει για αυτό το θέμα που καλύπτει τους τελευταίους μήνες). Για παράδειγμα, έχουμε στείλει αεροπλανοφόρο στο Βιετνάμ. Έχουμε μεταφέρει τεράστιες ποσότητες ναυτιλίας σε όλο τον Ειρηνικό προς την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, ακόμη και την Αυστραλία. Το μεγαλύτερο μέρος του στόλου μας και των πυρηνικών υποβρυχίων είναι στην Ασία. Και όπως αναφέρθηκε, τώρα κοιτάζουμε μια απελπισμένη Κίνα λόγω των τιμολογίων. Είναι η σύγχρονη έκδοση του Σχεδίου 8 Σημείων.
Η Κίνα Σχεδιάζει να εξαπολύσει Πολλαπλά Περλ Χάμπορ.

Υπάρχουν σαφή και πειστικά αποδεικτικά στοιχεία ότι τα κινεζικά βομβαρδιστικά προπονούνται για αεροπορικές επιθέσεις εναντίον του Ηνωμένου Κράτους και / ή των συμμαχικών στόχων τους στον Ειρηνικό.
Σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Πενταγώνου, η οποία περιγράφει επίσης πώς το Πεκίνο μετασχηματίζει τις δυνάμεις του εδάφους για να «αγωνιστεί και να κερδίσει».
Για εκείνους τους ανθρώπους που δεν βλέπουν τη σοβαρή απειλή που θέτουν τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τα ακραία κοινωνικά μέσα τους, θα πρέπει να εξετάσουν την ακόλουθη έκθεση και να ξανασκεφτούν τη θέση τους.
Από την  Agence France-Presse:
Η έκθεση του Πενταγώνου , που κυκλοφόρησε στο Κογκρέσο τον Αύγουστο του 2018, δήλωσε:
Η αυξανόμενη στρατιωτική, οικονομική και διπλωματική επιρροή της Κίνας και το πώς το Πεκίνο αξιοποιεί αυτό το στοιχείο για να οικοδομήσει γρήγορα το διεθνές αποτύπωμα και να εδραιώσει την περιφερειακή κυριαρχία.
Στην περίπτωση της αεροπορικής δύναμης της Κίνας, η έκθεση αναφέρει ότι οι κινεζικές βομβαρδιστικές δυνάμεις αναπτύσσουν δυνατότητες για να επιτύχουν στόχους όσο το δυνατόν πιο μακριά από την Κίνα.
«Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός επέκτεινε ταχύτατα τις περιοχές λειτουργίας των υπεράκτιων βομβαρδισμών, κερδίζοντας πείρα σε κρίσιμες θαλάσσιες περιοχές και πιθανή εκπαίδευση για κτυπήματα κατά των αμερικανικών και συμμαχικών στόχων», αναφέρει το έγγραφο, σημειώνοντας πως η Κίνα πιέζει τις επιχειρήσεις της έξω στον Ειρηνικό.
Τον Αύγουστο του 2017, έξι κινέζικα βομβαρδιστικά αεροσκάφη H-6K πετούσαν μέσω του στενού Miyako στα νοτιοδυτικά των ιαπωνικών νησιών και στη συνέχεια για πρώτη φορά στράφηκαν προς βορρά για να πετούν ανατολικά της Οκινάουα, όπου εδρεύουν 47.000 αμερικανικά στρατεύματα.
Το PLA μπορεί να αποδείξει την «ικανότητα να χτυπήσει τις αμερικανικές και συμμαχικές δυνάμεις και στρατιωτικές βάσεις στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, συμπεριλαμβανομένου του Γκουάμ», αναφέρει η έκθεση …
… Το κλειδί για αυτό το αναπτυσσόμενο αποτύπωμα είναι η πρωτοβουλία της Κίνας για «ζώνες και δρόμους» που επιδιώκει να ενισχύσει τους δεσμούς με άλλα έθνη μέσω δανεισμού και συμφωνιών υποδομής.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει στη Νότια Αφρική όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο CSS. Η Κίνα απομακρύνει τα τρόφιμα από τις κατασχεμένες λευκές νοτιοαφρικανικές εκμεταλλεύσεις, ενώ χωρίζει τους ορυκτούς πόρους σε αυτές τις περιοχές. Και όπως τεκμηριώθηκε προηγουμένως, οι Κινέζοι καλύπτουν τον οικονομικό ιμπεριαλισμό με τον στρατό τους, όπως αποδεικνύεται από την εισαγωγή των επιφανειακών πυραυλικών αεροσκαφών στη Νότιο Αφρική.
Συμπέρασμα.

Τι λέω όταν είμαι αναγκασμένος να μάθω από τη Νέα Ζηλανδία και τις γαλλικές πηγές ειδήσεων για τις επικείμενες επιθέσεις στυλ Περλ Χάμπορ, που σχεδιάζονται από τους Κινέζους; Πού είναι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης; Αυτές οι πληροφορίες παραδόθηκαν στο Κογκρέσο πριν από περίπου ένα μήνα και δεν ακούμε μια λέξη γι ‘αυτό;
Πιο συγκεκριμένα, είναι φανερό ότι οι οικονομικές επιθέσεις του Tραμπ στην Κίνα εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό με το FDR, μέσω του σχεδίου 8 σημείων, που επιτεύχθηκε στην εποχή του προ Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτή είναι η πορεία μας στον πόλεμο. Αυτά τα γεγονότα βοηθούν επίσης να κατανοήσουμε γιατί η Κίνα και η Ρωσία ασχολούνται με τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις από το τέλος του ψυχρού πολέμου.
Σε αντίθεση με την Ιαπωνία, η Κίνα θα επιτεθεί στην ηπειρωτική χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό έχει τεκμηριωθεί σε λιγότερα από 6 άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο CSS τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ελπίζω ότι όλοι εσείς είστε προετοιμασμένοι και είστε έτοιμοι ,να είστε απόλυτα αυτάρκοι στο εγγύς μέλλον.


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW :  Corfiatiko.blogspot.com