...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Αγαπητά μου Ελληνόπουλα που περάσατε στις Στρατιωτικές σχολές της χώρας και εντός του επομένου μηνός θα παρουσιαστείτε για να ξεκινήσετε την Στρατιωτική φοίτησή σας....


Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία σας, αλλά όπως θα διαπιστώσετε στην συνέχεια της επιστολής μου, δεν απευθύνομαι σε όλους σας.

Όπως και τα άρθρα μου πλέον έτσι και η επιστολή αυτή, δεν απευθύνεται στους πολλούς.
Δεν απευθύνομαι δηλαδή, σε όσους ψάχνουν μέσα στον Ελληνικό στρατό, ένα μόνιμο δημοσιο-υπαλληλικό «αποκούμπι», που θα τους δώσει έναν μισθό από την πρώτη στιγμή της φοίτησης, μέχρι να πάρουν το «εφ’ άπαξ» και την σύνταξη νωρίς.

Δεν απευθύνομαι σε σας, γιατί αφού το κάνετε για την σιγουριά του μισθού, σε κάποια δεδομένη στιγμή και για να μην χάσετε τον μισθό σας, θα ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ και ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και θα προδόσετε την πατρίδα, όπως έκαναν και τα «βατράχια» μας στα ΙΜΙΑ, που τα διέταξε ο προδότης υπουργός ΠΑΓΚΑΛΟΣ να πάρουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και να φύγουν
και εκείνοι ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ στον ΠΡΟΔΟΤΗ και όχι στον όρκο της ΠΑΤΡΙΔΟΣ που είχαν δώσει και λέει: «Να φυλάττω πίστην εις την πατρίδα. ……… Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας. ……»

Μπορεί λοιπόν τότε να εγκατέλειψαν την ΣΗΜΑΙΑ και να «την πήρε ο αέρας» κατά τον ΠΡΟΔΟΤΗ Πάγκαλο
και γι’ αυτό να μπορούν σήμερα να βγάζουν γλώσσα τα Τουρκάκια και να διεκδικούν τα νησιά μας,
αλλά ο μισθός, ΜΙΣΘΟΣ.

Μπορεί να χάσαμε ως Έλληνες, αξιοπρέπεια και ΕΘΝΙΚΗ υπερηφάνεια ΑΛΛΆ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ.
Ούτε του Πάγκαλου, ούτε κανενός «βατράχου» και ας εγκατέλειψε την πατρίδα.
Ναι αλλά η ΠΑΤΡΙΔΑ, τους Στρατιωτικούς τους πληρώνει ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

Γι’ αυτό και εσείς που πάτε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ για τον μισθό, δεν μ’ ενδιαφέρεται. Γιατί τα πάντα θα τα κάνετε για τον μισθό και όχι για την πατρίδα.

Απευθύνομαι στα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ που δήλωσαν τις Στρατιωτικές σχολές από αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ, στα Ελληνόπουλα που θεωρούν ΤΙΜΗ τους να φορέσουν την στολή του Ελληνικού στρατού και το ΕΘΝΟΣΗΜΟ
και στα Ελληνόπουλα που είναι ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ συνείδηση.

Ξέρω εσείς είσαστε λίγοι, αλλά να ξέρετε κι εσείς, πως ΠΑΝΤΑ οι ΛΙΓΟΙ έκαναν την ΔΙΑΦΟΡΆ.
Όχι η «μάζα».

Και η ΠΑΤΡΙΔΑ δεν χρειάζεται πολλούς.
ΕΝΑΝ χρειάζεται.
Και ελπίζω αυτήν την επιστολή να την διαβάσεις και εσύ. Ο ΕΝΑΣ.

Αυτή η μικρή αλλά γιγάντια πατρίδα μας που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, έχει ένα βάρος ευθύνης απέναντι σε όλη την ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ.

Ένα «βάρος» που το σηκώνει αιώνες τώρα, δίνοντας στην ανθρωπότητα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Από γλώσσα, ολυμπισμό, πολιτισμό, επιστήμες, φιλοσοφία, δημοκρατία, ελευθερία, μέχρι ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Αυτή η πατρίδα ΠΑΝΤΑ ήταν ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ από την πολιτική ηγεσία και την Στρατιωτική της διοίκηση. Πάντα προδότες είχαν το διατάζειν αλλά πρόδιδαν με τρόπο και συνήθως δια των παραλείψεων και μέχρι εκεί που μπορούσαν,
για να μην αποκαλύπτονται εντελώς φανερά.

Ακόμα και το 1940 που στις 28 του επόμενου μήνα θα εορτάσουμε το Ιστορικό έπος, η Ελλάδα ήταν εντελώς ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ από την πολιτική ηγεσία και την στρατιωτική της διοίκηση.
Διότι ενώ όλα τα Ιταλικά στρατεύματα μετακινούνταν επί μήνες και ήταν έξω από τα σύνορα μας και έτοιμοι να μας επιυεθούν, τα μέλη της Κυβέρνησης στις 27 προς 28 Οκτωβρίου, ήταν στο θεατρικό γεγονός της τότε Αθήνας σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΟΣ και την μεγάλη ΝΙΚΗ απέναντι στα Ιταλικά στρατεύματα,
δεν τα πετύχαμε από τις διαταγές της πολιτικής και της τότε στρατιωτικής ηγεσίας,
αλλά από την ΑΝΥΠΑΚΟΗ του ΕΝΟΣ.

Οι διαταγές που έστειλε τότε το ΓΕΣ με τον προδότη αρχηγό ΠΑΠΑΓΟ, στον υποστράτηγο Κατσημήτρο, που αντιμετώπιζε με επιτυχία την Ιταλική επίθεση,
ήταν η ΙΔΙΑ που έδωσε και ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Πάγκαλος στα ΙΜΙΑ.
«Πάρε την ΣΗΜΑΙΑ και φύγε από τα σύνορα στα βουνά, και φτιάξε γραμμή άμυνας ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ στον Αχελώο. Κάθε αντίσταση που προβάλλεις είναι μόνο διά την τιμήν των όπλων….»
Αυτή ήταν η διαταγή ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ για υποχώρηση των Ελληνικών δυνάμεων που έδωσε ο ΠΑΠΑΓΟΣ,
που αν την είχε ακούσει ο Κατσημήτρος, δεν θα οδηγούσε την Ελλάδα σε ΕΠΟΣ αλλά σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Στο ιστορικό έπος που εορτάζουμε στις 28 Οκτωβρίου, μας οδήγησε η ΑΝΥΠΑΚΟΗ του υπ. Χαρ. Κατσημήτρου και πρέπει να γνωρίσουμε την αληθινή ιστορία μας, γιατί μας την κρύβουν επιμελώς οι συνεχιστές των προδοτών.

Ο υποστράτηγος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΗΜΗΤΡΟΣ, μόλις έλαβε την διαταγή υποχώρησης απάντησε στον προδότη Παπάγο, το εξής:
«Για εμένα τα σύνορα της πατρίδος είναι εδώ πάνω. Δεν παραδίδω στον εχθρό σπιθαμή Ελληνικού εδάφους. ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΠΑΚΙ».

Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ και έτσι τους ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
Δεν υπακούν σε διαταγές ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
Δεν παραδίδουν σπιθαμή ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΈΤΣΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να τις γράψει.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έχει γεμίσει από υπάκουους δημοσίους υπαλλήλους και δεν θέλει να έχει στις τάξεις του Έλληνες πατριώτες,
για να μην βρεθεί πάλι, κάποιος ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ «Κατσημήτρος» και χαλάσει τα σχέδια των προδοτών.

Θέλει να απαρτίζεται μόνο από δημοσιο-υπαλληλικά στελέχη, που θα βάζουν πάνω απ΄όλα τον μισθό και θα υπακούν πρόθυμα σε ότι διαταγή και να λάβουν, προκειμένου να μην χάσουν τον μισθό.

Για να το πετυχαίνει αυτό, χρησιμοποιεί ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ και ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ μεθόδους ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ, τις οποίες αντιμετωπίζουν όλοι οι νεοεισακτέοι πρωτοετείς σε όλες τις Στρατιωτικές σχολές της χώρας, ιδιαιτέρως των αξιωματικών της Ευελπίδων, Ικάρων, Ναυτικών δοκίμων, αλλά και των υπαξιωματικών.

Θα τα λέγαμε με παλαιότερη λέξη «καψόνια», μόνο που δεν είναι.
Αυτά που κάνουν σήμερα στους υποψήφιους αυριανούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Ελληνικού στρατού, είναι ένας επιστημονικά μελετημένος ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ που διαλύει την ελεύθερη βούληση και την λογική των υποψηφίων.

Ο λόγος είναι ένας. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΤΟΜΩΝ για να μείνουν στον Ελληνικό στρατό, αυτοί που ενδιαφέρονται μόνο για τον μισθό και θα υπακούν τυφλά τις διαταγές των ανωτέρων τους, όποιες και να είναι αυτές.

Όποιος ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ δεχθεί αυτόν τον παράλογο ψυχολογικό εκβιασμό και δεν «επαναστατήσει» μέσα του, αυτός θα είναι ένας καλός και υπάκουος «ένστολος» που δεν θα δημιουργήσει στο μέλλον προβλήματα στους προδότες..
Θα τον διατάξει σε κάποια δεδομένη στιγμή ένας ΠΑΓΚΑΛΟΣ να πάρει την ΣΗΜΑΙΑ και να φύγει
και αυτός θα υπακούσει τυφλά, όπως έκαναν τα … «βατράχια» μας στα Ίμια.

Όποιος ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ όμως έχει μέσα στην συνείδησή του, στοιχεία που λέγονται, πατριωτισμός, λογική σκέψη, ελευθερία, αξιοκρατία,
αυτός σαφώς και θα επαναστατήσει μέσα του.
Αυτά τα στοιχεία και αυτές τις αξίες που έχει ως άνθρωπος, δεν τις πουλάει και δεν τις αγοράζει κανένας «μισθός».

Αυτός ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ θα τους πεί «άντε ρε να …. πνιγείτε και εσείς και ο στρατός σας». Και απλά θα σηκωθεί και θα φύγει, γιατί ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ επιδιώκει αυτός ο επιστημονικά μελετημένος ψυχολογικός εκβιασμός.

Να σηκωθείς και να ΦΥΓΕΙΣ από ΜΟΝΟΣ σου, γιατί από μόνοι τους ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ, ούτε μπορούν να σε διώξουν αν δεν κάνεις κάποιο ποινικό αδίκημα.
Σου δημιουργούν τις συνθήκες, για να σε ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.

Έτσι με λίγα λόγια και μέσα στο πρώτο τρίμηνο γίνεται το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ στους υποψηφίους των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ ΣΧΟΛΏΝ, αναγκάζοντας τους ανυπάκουους και πιθανότατα αυριανούς «Κατσημήτρους», σε αποχώρηση.

Αυτά θα αντιμετωπίσετε Ελληνόπουλα και σας τα λέω για να τα γνωρίζετε και να προετοιμαστείτε ψυχολογικά.
Και θα σας δώσω και μία συμβουλή.
Επειδή ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ χρειάζεται Έλληνες που να έχουν μέσα τους αρχές και αξίες Ελλήνων, που σε κάποια κρίσιμη στιγμή θα βγεί και ο «Κατσημήτρος» από μέσα τους, εσείς να μην φύγετε.

Κάντε υπομονή τους τρεις πρώτους μήνες και μην δίνεται καμία σημασία τους κομπλεξικούς και τους ηλίθιους τύπους, που θα προσπαθούν να σας αναγκάσουν να φύγετε, με παραλογίες του τύπου, «όταν προχωράτε θα κοιτάτε μόνο τον ουρανό ή την γη και τίποτα δίπλα σας» και ότι άλλη ηλιθιότητα γεννήσει το βλαμμένο και κομπλεξικό μυαλό τους.
Δείτε το σαν ένα γελοίο παιχνίδι, που πρέπει στους τρελούς να λέτε μόνο «ναί».

Κάντε υπομονή δύο τρεις μήνες και μην τους δώσετε την χαρά, ότι σας έδιωξαν. Κάντε υπακοή στις ηλίθιες παραλογίες των κομπλεξικών καραβανάδων και κρατήστε την ανυπακοή σας, για ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ για να γράψετε εσείς τις νέες χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας.

Ελπίζω εσείς που πρέπει να το πήρατε το μήνυμα και οι Έλληνες που είναι έξω από τον στρατό, να γνωρίζουν τι συμβαίνει στις στρατιωτικές σχολές της Ελλάδος και πως σε αυτό οφείλεται η τυφλή υπακοή που επιδεικνύουν όλοι οι στρατιωτικοί σήμερα σκύβοντας το κεφάλι σε κάθε διαταγή προδοσίας και ζούν μόνο και μόνο για να πάνε στα ΑΤΜ των τραπεζών κάθε 1 και 15 του μήνα.
Τους αληθινούς Έλληνες πατριώτες τους πετάνε έξω από τις σχολές, αναγκάζοντας τους σε παραίτηση.

Οι Έλληνες καταλαβαίνουν τι λέω και αν έχω δίκιο, όπως τα καταλαβαίνουν και οι προδότες και τα τσιράκια τους.
Ο εχθρός Έλληνες είναι «εντός των τειχών» και μας πολεμά εκ των έσω, μ’ ένα πλήθος ελληνόφωνων υποκριτών.

Ας μείνει τελικά και κάποιος Έλληνας μέσα στον Ελληνικό στρατό, που θα υπηρετεί την πατρίδα και όχι τα … ευρώ…
Και όπως έχει αποδείξει πολλές φορές η Ιστορία, ΕΝΑΣ μόνο «Κατσημήτρος» διαλύει τα σχέδια μίας στρατιάς προδοτών.

Υ.Γ. Εσείς Ελληνόπουλα, που τα περασμένα χρόνια, παρά τον αγώνα ζωής που δώσατε για να πιάσετε αυτές τις υψηλές βαθμολογίες και να περάσετε στις στρατιωτικές σχολές της χώρας, τις παρατήσατε και φύγατε επειδή δεν υποκύψατε στον ψυχολογικό εκβιασμό που σας έκαναν οι κομπλεξικοί και οι προδότες, είσαστε άξιοι πολλαπλασίων συγχαρητηρίων, γιατί βάλατε την ανθρώπινη λογική , την ελεύθερη συνείδηση και τις Ελληνικές αξίες, υπεράνω της μονιμότητας του μισθού και του εφ’ άπαξ. Σας τιμώ.

συγγραφέας-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com