...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ένα τεράστιο κρεβάτι!

Έκανε την κόρη της αγαπητικιάς του μπαμπά του… Υπουργό!
ΖΕΥΓΑΡΙ! Η ΜΗΤΕΡΑ της Νοτοπούλου και ο πατέρας του Παππά…


Voula Theodoraki

Κορίτσια, αν η μαμά σας σας πει «η Νοτοπουλου στα 30 είναι υπουργός εσύ τι έκανες…» μπορείτε να απαντήσετε «ναι αλλά η μαμά της Νοτοπουλου….»
Μήτση Χατζηγιαννάκη λέγεται η κυρία και είναι η… σύντροφος του Στέλιου Παππά που είναι πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά. Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ένα τεράστιο κρεβάτι!

Elia Zervou
Επειδή ο Νίκος Παππάς είναι και τσαμπουκάς, θα κάνω ένα ρεζουμέ γι αυτόν χαμηλόφωνα.
Ο πλέον διαπλεκόμενος υπουργός αυτής της κυβέρνησης, φανερά ευθύνεται για τα εξής:
– Διόρισε τον μπαμπά του Πρόεδρο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.
– Έβγαλε από τη φυλακή τον Τσοχατζόπουλο (η πεθερά του Ν. Παππά δούλευε 30 χρόνια στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου – ο κουνιάδος του έχει πάρει δωράκι πρακτορείο ΠΡΟΠΟ από τον Άκη, για το οποίο ακούγονται διάφορα).
– Διόρισε νέο Υπουργό Δικαιοσύνης τον δικηγόρο του Μιχάλη Καλογήρου
– Έκανε την κόρη της αγαπητικιάς του μπαμπά του, πρώτα διευθύντρια του γραφείου ΠΘ στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα Υπουργό Μακεδονίας Θράκης.
Έχει κάνει και άλλα πολλά (π.χ – κάλυψε το ανύπαρκτο Πόθεν έσχες του Καλογρίτσα). και χιλιάδες άλλα που θα μαθευτούν όταν και άμα πέσει η χούντα.
Όμως ο Παππάς από την πρώτη μέρα δηλώνει πως ήρθε στην κυβέρνηση για να πατάξει τη διαπλοκή. Αυτός είναι ο Συριζα: ένας Νίκος Παππάς με τη συμμορία του και αρχηγό τον Τσίπρα.

ΑΠΟ ΤΟ «PRESS-GR»