...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Νορβηγική Πρόσκληση Παγίδα Σέ Ρώσο Κρατικό Υπάλληλο Που Τον Συνέλαβαν Για Κατασκοπεία Καταγγέλλει Ο Λαβρόφ!

Ένταση στις σχέσης Ρωσίας-Νορβηγίας με αφορμή σύλληψη Ρώσου κοινοβουλευτικού υπαλλήλου απο τις Νορβηγικές αρχές, με την κατηγορία της κατασκοπείας,το αρνείται η Μόσχα!...


Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, κατήγγειλε τη Νορβηγία για τη σύλληψη ενός Ρώσου κοινοβουλευτικού υπαλλήλου που είναι ύποπτος για κατασκοπεία.

Ο Λαβρόφ αποκάλεσε τις καταγγελίες για κατασκοπεία «προπαγάνδα» και είπε «θέλουμε να καταλάβουμε τι συνέβη με τον πολίτη μας».

Μιλώντας στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο Λάβροφ δήλωσε την Τρίτη, οτι ο Ρώσος κοινοβουλευτικός υπάλληλος είχε προσκληθεί από το Νορβηγικό Κοινοβούλιο; Αυτοί είναι η Νορβηγική φιλοξενία».

Ο Μιχαήλ Μποχκάρεφ συνελήφθη την Παρασκευή ενώ παρακολούθησε διάσκεψη για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των κοινοβουλευτικών διοικήσεων της Ευρώπης. Η Μόσχα αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες, αποκαλώντας το ως παράδειγμα "κατασκοπευτικής μανίας γύρω από τη Ρωσία" και απαίτησε την απελευθέρωσή του.

Η Νορβηγίδα Πρωθυπουργός Έρνα Σόλμπεργκ δήλωσε ότι η υπόθεση δεν είναι Πολιτική. Τα Νορβηγικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο άνδρας είναι Ρώσος κοινοβουλευτικός σύμβουλος πληροφορικής, η συμπεριφορά του οποίου στη διήμερη διάσκεψη ώθησε τους Κοινοβουλευτικούς Αξιωματούχους να έρθουν σε επαφή με την Υπηρεσία Πληροφοριών.

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr