...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Η άνωθεν προστασία σήμερα δίνει τα ρέστα της…

Εκτός από τα 2 περιστατικά στο Ελευθέριος Βενιζέλος πριν λίγο είχαμε ατύχημα με 2 πλοία και στο λιμάνι του Πειραιά....


Αναλυτικά λοιπόν για τους «φίλους» δημοσιογράφους γιατί ψάχνουν από το απόγευμα τι έγινε στο Βενιζέλος και δεν βρίσκουν…

Αεροσκάφος της SWISSPORT την 13.54 ώρα (οι ώρες με ακρίβεια) που ήταν να εκτελέσει την πτήση LX 1831 Αθήνα-Ζυρίχη ενώ βρισκόταν στον αεροδιάδρομο στη φάση της απογείωσης επέστρεψε στη αρχική του θέση λόγω πρόσκρουσης πτηνών. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 222 επιβάτες και πλήρωμα (214+8)

Μόλις 3 λεπτά μετά 13.57 πτήση της WIZZ AIR Αθήνα προς Βουδαπέστη με κωδικό W6 2442 και 179 (173+6) επιβάτες και πλήρωμα είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Ομοίως στις 21.00 σήμερα το βράδυ σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το «blue horizon» με 493 επιβάτες είχε προορισμό το Ηράκλειο ενώ το «blue galaxy» με 603 επιβάτες τα Χανιά. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το «blue horizon» χτύπησε αριστερά με την πρύμνη την πλώρη δεξιά του «blue galaxy. Και στα δύο πλοία απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους, έως ότου επιθεωρηθούν από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και λάβουν πιστοποιητικό αξιοπλοΐας.
1100 δλδ επιβάτες.

Και όπως πολύ σωστά είπε χθες μια φίλη οι άμυνες ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ… μένει πλέον να κρατήσουν…