...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! «ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ»!

koykoyloforoi5
Μπάτσοι και μπολσεβίκοι είναι το παρακράτος
Πολύ σοβαρές καταγγελίες στο «Πατριωτικό Δελτίο» του makeleio.gr, που μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 20:15.
 Αξιωματικός τής ΕΛΑΣ συντόνιζε τους κουκουλοφόρους-ταραχοποιούς.....


Τους αποκαθήλωσε όλους, σημαντικός αυτόπτης μάρτυρας, του οποίου η μαρτυρία πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν και ο οποίος χθες το βράδυ στις 20:15, στο «Πατριωτικό Δελτίο», που μεταδίδεται ζωντανά από τη συχνότητα του makeleio.gr, αποκάλυψε απίστευτα και σοκαριστικά γεγονότα.

Εάν τα ειρηθέντα έχουν έστω και μία δόση αληθείας, δίνουν το ερέθισμα στην Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης να συνεχίσει τη μεγάλη έρευνα, που άρχισε με επιτυχία και διορατικότητα αλλά και επιχειρησιακή ετοιμότητα, για τα έκτροπα και τα παρατράγουδα, όλων εκείνων που αμαύρωσαν το Παμμακεδονικό συλλαλητήριο, παρεισφρέοντας στη μεγάλη μάζα των ειρηνικών διαδηλωτών, δημιουργώντας κατευθυνόμενες και οργανωμένες ταραχές και δίνοντας το ερέθισμα και το σήμα που ανέμεναν τα ΜΑΤ, για ν’ αρχίσουν να πετάνε χημικά στον κόσμο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και «άμαχος πληθυσμός» και γυναικόπαιδα να οδηγηθούν στα νοσοκομεία.

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι με το κινητό του τηλέφωνο τράβηξε φωτογραφίες που, μεταξύ άλλων, απεικονίζουν «συνεννόηση ταραχοποιών για τη δημιουργία οργανωμένων και σκηνοθετημένων εκτρόπων». Κάποιες από τις φωτογραφίες δημοσιεύουμε σήμερα. «Στο μέρος, ανάμεσά μας, ήταν γεμάτο κουκουλοφόρους με κάτι κοντάρια σαν του προσκοπισμού, που τα κάλυπταν με την ελληνική σημαία. Αυτοί φορούσαν την κουκούλα, τρέχανε μπροστά και προκαλούσαν τις ρίψεις των καπνογόνων και μετά οπισθοχωρούσαν. Η Αστυνομία επίσης πετούσε «παστίλιες» από τον ουρανό, κάτι σαν αμπούλες, που μύριζαν άσχημα και έφερναν λιποθυμία. Ένας από αυτούς είναι αξιωματικός της Ασφάλειας και μιλούσε με τους κουκουλοφόρους», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας. «Οι φωτογραφίες απεικονίζουν γυμνασμένα άτομα που μιλάνε με τον αστυνομικό. Ο ένας φοράει κράνος της Αστυνομίας. Ήταν συντονιστές που μιλούσαν με άλλους κουκουλοφόρους».

Όλα όσα ανέφερε ο μάρτυρας, τίθενται στη διάθεση των Αρχών και βέβαια στον πολυπράγμονα αρχηγός τής ΕΛΑΣ. Ας τα πάρουν και ας τα πάνε στον εισαγγελέα. Γιατί εάν δεν τα πάνε αυτοί, θα τα πάμε εμείς.

Δείτε τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο

koykoyloforoi1

koykoyloforoi2

koykoyloforoi3

koykoyloforoi4

koykoyloforoi5

koykoyloforoi6

koykoyloforoi7