...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλη Προσοχή Τις Επόμενες Ώρες Και Ημέρες

Όσο κρατήσει το φαινόμενο…όμως δεν αναφέρομαι ακριβώς σε αυτό , άλλωστε υπάρχουν οι ειδικοί που έχουν προειδοποιήσει ....αλλά εξετάζοντας από που «έρχεται», συμπεραίνω ότι ζητάει να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, όχι συνηθισμένα.....


Στήθηκε το προηγούμενο διάστημα..... απλά εμείς το βλέπουμε τώρα και όπως φαίνεται θα δούμε κάτι ασυνήθιστο. 

Προστατεύεις τον εαυτό σου και τη οικογένεια σου όσο καλύτερα γίνετε......όσο μπορείς μείνε μακριά από αυτό.

Πρέπει να περάσουμε μέσα από αυτό δίχως γρατσουνιές, αβλαβώς και προπαντός δίχως απώλειες. 

Είπαμε και χθες ότι μας επισκέπτεται επάνω σε χρόνους που κλείνουν, οπότε δεν είναι απλά άλλο ένα φυσικό φαινόμενο που θα πρέπει να το περάσουμε στο ντου κου αλλά μέσα από αυτό το….....σπάνιο φαινόμενο κάτι ζητείται από εμάς, στο κλείσιμο του μήνα... ώστε να συνεχίσουν οι συνθήκες να διαμορφώνουν μια δύσκολη συνέχεια.

Θυμάστε κάποιοι που λέγαμε πως τα βάλαμε με τη φύση, πως εφαρμόσαμε νόμους που σκουντούσαν άλλους νόμους, πριν το καλοκαίρι τα είχαμε πει και τώρα ήρθε η ώρα να βρεθούμε απέναντι στα έργα μας ή για να το πούμε καλύτερα απέναντι σε αυτά που επέλεξαν άλλοι για εμάς.

Πόσα θα μπορούσαμε να αποφύγουμε αν καταργούσαμε το προηγούμενο διάστημα όσα η Βουλή ψήφισε κατά της ανθρώπινης φύσης αλλά και κατά της χώρας....όπως φαίνεται δεν θα το μάθουμε ποτέ!


Εκεί είναι η αιτία....και μην περιμένεις κανείς επιστήμονας ή υπεύθυνος αυτού του κράτους να το πει ποτέ.

Ούτε η πλειοψηφία της κοινωνίας το δέχεται.

Αυτά που ψήφισαν τότε, ξεκινώντας περίπου ένα χρόνο πριν, είναι τόσο άσχημα όσο ο χορός του Ξενοφώντος.


Rick