...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ !!!
ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΝΕΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ – ΑΘΩ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ  Ο Ι Κ Ο Υ Μ Ε Ν Ι Σ Τ Ε Σ .
Π Ρ Ω Τ Ε Ρ Γ Α Τ Η Σ  & «ΜΑΕΣΤΡΟΣ»  ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για μονη εσφιγμενου

( Βίντεο : Ο Οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος μιλά για το ζήτημα της μονής Εσφιγμένου στην έδρα της πρωτοθρόνου Εκκλησίας στο Φανάρι Κωνσταντινουπόλεως. Προσκυνηματική επίσκεψη μελών του Συλλόγου Φίλων Ι.Μ. Εσφιγμένου στο οικουμενικό πατριαρχείο εντός της Μεγ. Τεσσαρακοστής 2018. )Σχετική εικόνα

Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016.

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ , ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ , ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑΝ , ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ. 

ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ…..

Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ κ.ΚΩΣΤΗΣ ΔΗΜΤΣΑΣ , ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΣΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ( ΨΕΥΤΟ – ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ) ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ». 

Σχετική εικόνα

Βίντεο : Ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος προς τον Πολιτικό Διοικητή Αγίου Όρους κ. Κωστή Δήμτσα, στην πρώτη του επίσημη υποδοχή στην έδρα της εσφιγμενίτικης αδελφότητας, 19.8 / 1.9.2018…..Βίντεο : Ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο Πολιτικός Διοικητής Αγίου Όρους κ. Κωστής Δήμτσαςπρος τον Καθηγούμενο της νέας Ι.Μ. Εσφιγμένου αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο, στην πρώτη του επίσημη υποδοχή στην έδρα της Εσφιγμενίτικης αδελφότητας, 19.8 / 1.9.2018…..


ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ , ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ  ΚΑΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΑΧΑΪΑΣ κος ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ……
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 

Βουλευτής Ν. Αχαΐας – Ανεξάρτητος
Ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών
ΘΕΜΑ: Με ποιο τρόπο θα λήξει η κατάληψη της Μονής Εσφιγμένου; 

Τη δέσμευση ότι θα βοηθήσει στην επίλυση του ακανθώδους ζητήματος της υπό κατάληψη Μονής Εσφιγμένου από τους ζηλωτές μοναχούς έδωσε στα μέλη της νόμιμης αδερφότητας ο νέος διοικητής του Α.Όρους, Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο οποίος τους επισκέφθηκε στο αντιπροσωπείο τους στις Καρυές.

«Είμαι αισιόδοξος για τον τερματισμό της περιπέτειάς σας» είπε στους μοναχούς, ενώ στο βιβλίο των επισκεπτών έγραψε:

«Η ελληνική πολιτεία οφείλει να εφαρμόζει τους νόμους και να προστατεύει το Άγιον Όρος από δράσεις αντιχριστιανικές, αντιεκκλησιαστικές και παράνομες. Εύχομαι, ελπίζω, προσεύχομαι να μας αξιώσει ο Θεός σύντομα να λειτουργηθούμε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής».

Κύριε Υπουργέ τι σας έχει πει ο εκλεκτός σας νέος διοικητής που έχει έδρα το Κολωνάκι και όχι τις Καρυές για το πότε και πως θα λήξει η κατάληψη της Μονής Εσφιγμένου;

Κατόπιν τούτων ερωτάσθε:

1. Με ποιο τρόπο σκέπτεται να υλοποιήσει την δέσμευσή του ο νέος Διοικητής του Αγίου Όρους; 

2. Αληθεύει πως έχει εκμυστηρευθεί σε εσάς τους πολιτικούς του προϊσταμένους Υπουργούςότι θα χρησιμοποιήσει ακόμη και τα ΜΑΤ; 

Ο Ερωτών Βουλευτής Νίκος I. Νικολόπουλος

Το επίσημο έγγραφο που κατατέθηκε στην Ελληνική Βουλή.


Κάντε κλικ για μεγένθυνση
νεα εποχη

https://scripta—manent.blogspot.com/2018/09/blog-post_745.html
Σπυρίδων Βούκαλης
«Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ»
https://odysseiatv.blogspot.com/2018/09/blog-post_843.html#more