...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

«Μπροστά από το χρόνο»: τα μέσα ενημέρωσης ονόμασαν τις τρεις πιο πολυπόθητες στρατιωτικές εξελίξεις στη Ρωσία

Το στρατηγικό πυρηνικό υποβρύχιο του έργου 955 Borey Alexander Nevsky....
Φωτογραφία αρχείου
Μόσχα, 27 Σεπτεμβρίου  – RIA  Novosti. Η Κινεζική έκδοση Jinri Toutiao[1] ονόμασε τρεις πιο πολυπόθητες τεχνολογίες στον τομέα των εξοπλισμών που κατέχει η Ρωσία.

Η Μόσχα είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή και εξαγωγή όπλων και στρατιωτικών τεχνολογιών. Ωστόσο, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του Jinri Toutiao, υπάρχουν τρεις εξελίξεις που η Ρωσία «δεν θα πουλήσει  σε καμία

περίπτωση».
Στην πρώτη θέση η έκδοση έχει βάλει την τεχνολογία της παραγωγής των πυρηνικών υποβρυχίων. Από την  Σοβιετική εποχή  η Μόσχα «δεν είχε ανταγωνιστές σε αυτόν τον τομέα,» ο συντάκτης του άρθρου σκέφτεται. Ξεχωριστά , η  ιστοσελίδα  σημείωσε τη μείωση του θορύβου στα Ρωσικά Πυρηνικά υποβρύχια NPS.

«Έτσι, τα πυρηνικά υποβρύχια του έργου 955» Borey «με εκτόπισμα  24000 τόνων παράγουν θόρυβο μόνο 108 ντεσιμπέλ. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στα πυρηνικά υποβρύχια, σε αυτούς τους δολοφόνους της θάλασσας, να γίνουν πιο δυσδιάκριτα «, γράφει το Jinri Toutiao.

Οι συντάκτες του άρθρου σημείωσαν επίσης το σύστημα  βλημάτων «Sarmat», το οποίο κατέχει «όχι μόνο μια τεράστια θανατηφόρα δύναμη, αλλά και την ικανότητα να ξεπεράσει τον  πιο  σοβαρό εξοπλισμό αεροπορικής άμυνας», κυρίως  λόγω της  «τροχιακής επίθεσης».

Η τελευταία στον κατάλογο των Jinri Toutiao είναι  η τεχνολογία της παραγωγής κινητήρων.
«Μπορούμε να πούμε ότι οι Ρωσικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα έχουν ήδη ξεφύγει από το χρόνο», αναφέρει το άρθρο.

Δεδομένου ότι ο συντάκτης του άρθρου υπογραμμίζει, αυτή η περιοχή είναι ο «αδύνατος σύνδεσμος» της Κινεζικής στρατιωτικής βιομηχανίας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Πεκίνο φιλοδοξεί ειδικά να πάρει Ρωσικές τεχνολογίες της παραγωγής των κινητήρων.

Διαβάστε την πλήρη έκδοση του υλικού στην ιστοσελίδα INOSMI [2]

Βιβλιογραφικές αναφορές