...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

Ελλάς : Η Αρχή και το Τέλος των Πάντων (video)

Ελλάς. Ένας τόπος φωτεινός. Ένας τόπος που όμοιος του δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Ένας τόπος που οι καρποί του έδωσαν μία μοναδική λάμψη σε κάθε άκρη που φτάνει το μάτι.....
Ένας τόπος που οι ρίζες του είναι βαθιές σε κάθε ψυχή που γεννιέται οπουδήποτε στην Γη. Ένας τόπος που όλοι τον αντιγράφουν και όλοι θέλουν και επιθυμούν τα οφέλη του. Ένας τόπος που βγάζει τα πιο λαμπερά μυαλά που διαπρέπουν και ξεχωρίζουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου και αν βρεθούν.

Ένας τόπος ιερός ένας λαός ξεχωριστός μια ιστορία μοναδική που θαυμάζει ολόκληρη η οικουμένη

Μια σειρά από συγκλονιστικά βίντεο (5 μέρη) με μερικά από τα πιο διάσημα αποφθέγματα και ρητά που έχουν ειπωθεί ποτέ από επιφανή ιστορικά πρόσωπα, για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που απεικονίζουν τον τεράστιο ρόλο τους στη διαμόρφωση του σύγχρονου πολιτισμού, το θάρρος τους, την ανδρεία τους και τις αρετές τους καθολικά.

Τότε που οι υπερήφανοι Έλληνες, μικροί και μεγάλοι, αγωνίζονταν με ομοψυχία για να φτιάξουν έναν κόσμο ελεύθερο και ειρηνικό…για όλους εμάς!

Έλληνες και Ελληνίδες, θυμηθείτε ποιοι είστε, σηκώστε το κεφάλι και κάντε την αντεπίθεσή σας για ένα καλύτερο κόσμο, όπως έκαναν τόσες φορές οι πρόγονοι μας στο παρελθόν.

Είμαστε η κοιτίδα του πολιτισμού, η χώρα του φωτός, ας είμαστε για άλλη μια φορά αυτοί που θα σώσουν τον κόσμο. Για τη δόξα του Έθνους μας!

Δείτε όλα τα βίντεο εδώ:

Διάσημες ρήσεις περί Ελλήνωνapocalypsejohn.com