...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Ρωσικό ΥΠΕΞ :Kontra News Εφημερίδα Φερέφωνο Σύριζα Και ΗΠΑ! Tass: Ο Αλέξης Τσίπρας Δεν Τήρησε Τις Υποσχέσεις Του! Η Ρωσία Δεν Θα Χάσει Τίποτα Λόγω Του Ψύχους Στις Σχέσεις Με Την Ελλάδα!Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, την Τετάρτη 8 Αυγ, 2018, επιτέθηκε με δριμύτητα στην εφημερίδα φερέφωνο της Κυβέρνησης του Σύριζα, Kontra News, διότι δημοσίευσε ένα άρθρο......
τον Ιούλιο, ότι η Μόσχα φέρεται ότι ετοιμάζει «ταραχές» στη Θεσσαλονίκη, κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης το Σεπτέμβριο!

Αναλυτικά η εφημερίδα έγραψε: Ότι οι ταραχές προετοιμάζονται από Εθνικιστές και «Δυνάμεις που συνδέονται με την Μόσχα». Τα «επεισόδια» σχεδιάζονται κατά τις επισκέψεις του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, και του Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη!

"Δεν υπάρχει κανένας λόγος αλήθειας"σε αυτό το δήθεν δημοσίευμα, δήλωσε το Υπουργείο  Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι "η Ρωσία ποτέ δεν παραβίασε την κυριαρχία, τη δημόσια τάξη, ή την Κρατική Ασφάλεια της Ελλάδας". Τέτοιες εχθρικές και ηλίθιες επιθέσεις προς την Ρωσία, είναι "ντροπή για την Ελληνική δημοσιογραφία, και φαίνονται παράλογες, "ενάντια στον σεβασμό μας προς την Αθήνα, ως ισότιμο εταίρο", αναφέρει η δήλωση.

Σε ένα επίσης δημοσίευμα του Ρωσικού πρακτορείου Tass, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, Ολέγκ Μπαραμπάνοφ, διευθυντής προγράμματος της Club Discussion Valdai, δήλωσε ότι η Μόσχα δεν θα χάσει τίποτα εξαιτίας της κατάψυξης στις σχέσεις της με την Αθήνα!

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, η εμπειρία των πρόσφατων διμερών σχέσεων, δείχνει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δεν τήρησε τις υποσχέσεις του, "δεν μπορείτε να θέσετε σοβαρά τις ελπίδες για συνεργασία με αυτόν, γι 'αυτό και αν υποτεθεί ότι θα υπάρξει ρητή διακοπή στις σχέσεις, η Ρωσία δεν θα χάσει τίποτα, διότι τα τελευταία χρόνια η Μόσχα δεν έχει δει κανένα πρακτικό όφελος από τη φιλία της με τον Τσίπρα", δήλωσε ο Μπαράμπονοφ!

Τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί εταίροι στην ΕΕ που προσπαθούν να διατηρήσουν τις πόρτες ανοικτές για διάλογο με τη Ρωσία, παρά την "όλη  πολυπλοκότητα των σχέσεων εν γένει". "Σε αντίθεση με τον Τσίπρα, ο διάλογος αυτός είναι πολύ πιο εποικοδομητικός για τη Ρωσία, οπότε αν ο Έλληνας ηγέτης δεν το θέλει, δεν το χρειαζόμαστε ούτε σε μεγάλο βαθμό", κατέληξε ο Μπαράμπονοφ.

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr