...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018

Κατι δεν κολλάει καθόλου καλά στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών..

Αν και χαρήκαμε για αυτό που συμβαίνει… Μήπως θα πρεπε να αναρωτηθούμε και να ανησυχήσουμε στο Γιατί συμβαίνει;.....


Δεν κολλάει καθόλου αυτή η κίνηση που συνέβη,  την ίδια στιγμή που Τούρκοι βγάζουν βίντεο να καίνε δολάρια,  την ίδια στιγμή που η Τουρκία βρίσκεται στις χειρότερες σχέσεις με την Αμερική…. που η Λίρα βυθίζεται…. που ανοίγουν τα μέτωπα του εμφυλίου στην ενδοχώρα…. γίνεται μία κίνηση από την Τουρκία…. Που τουλάχιστον το  σκληρό πατριωτικό κίνημα θα ενοχληθεί!

Για ποιο λόγο την ώρα που βάζεις  το λαό σου σε μεγάλη δοκιμασία…. να τους αφαιρέσεις  ένα από τα στοιχεία που χρησιμοποιούσες Μέχρι χτες για να τους ανεβάσεις το πατριωτικό αίσθημα;

Μέχρι να γυρίσουν τα παιδιά στην Ελλάδα ασφαλη  θα πρέπει να είμαστε σε ιδιαίτερη εγρήγορση για το τι θέλει να πετύχει η Τουρκία……!

Και μετά βέβαια να περιμένουμε αν όλα βαίνουν Μέχρι τότε μέσα στην Ειρήνη το δικαστήριο να δούμε τι θα βγάλει… και κατά πόσο αυτό που θα βγάλει θα είναι ακόμα ένα όπλο στο ψεύτικο διήγημα της Τουρκίας σε σχέση με την Ελλάδα!

Εύχομαι να έχει το μυαλό η ελληνική Πολιτεία τα παιδιά να τα παραλάβει και να τα μεταφέρει αμέσως… να μην μείνουν εκεί ούτε ένα λεπτό…να μη χρειαστεί να διανυκτερεύσουν σε πρεσβεία…. αλλά ήδη αυτή τη στιγμή να έχουν μπει μέσα σε κυβερνητικά σχήματα και να οδηγούνται στη Χώρα!

Stranger…