...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ! ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ- ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

1
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» σήμερα το απόγευμα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να ξηλωθούν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.....


Άνω κάτω η Κατεχάκη. Αλλάζουν τα πάντα. Ο Τσίπρας ρίχνει όλα τα βάρη και τις ευθύνες για την εκατόμβη νεκρών στους δύο αρχηγούς για να βγει ο ίδιος λάδι, καθώς βλέπει τα ποσοστά του να γκρεμίζονται. Σειρά θα πάρει λένε και ο Καπάκης, ο γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας.

Θυσιάζει λοιπόν δύο Ιφιγένειες προκειμένου να σώσει το τομάρι του.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με την αναρχοάπλυτη Δούρου που από τότε που ανέλαβε την περιφέρεια έχει πάει κατά διαόλου. Δεν προλαβαίνει μάλλον να ασχοληθεί γιατί της τρώνε πολύ χρόνο οι συναντήσεις με τον «κατουροφάγο» κ.Βρυώνη.

Αν οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε επιβεβαιώνονται και όλα τα εξώφυλλα της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

Σύμφωνα με πληροφορίες στη θέση τους θα τοποθετηθούν οι σημερινοί υπαρχηγοί των δύο σωμάτων σε μια κίνηση περισσότερο πολιτικού χαρακτήρα καθώς ο επιχειρησιακός σχεδιασμός δεν φαίνεται να αλλάζει
Εξελίξεις αναμένονται κατά πληροφορίες εντός της ημέρας για αλλαγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής μετά τη φωτιά στο Μάτι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι σε εξέλιξη αλεπάλληλες συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να αποφασιστούν οι οριστικές κινήσεις της κυβέρνησης υπό την πίεση της λαϊκής κατακραυγής για τους 90 νεκρούς από τη φωτιά στο Μάτι.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να αποφασίζεται η αντικατάσταση των αρχηγών των δύο σωμάτων με τους υπαρχηγούς τους σε μια κίνηση περισσότερο πολιτικού χαρακτήρα καθώς ο επιχειρησιακός σχεδιασμός δεν φαίνεται να αλλάζει.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή είχε παραιτηθεί από τη θέση του ο τέως – πλέον – υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, 11 ημέρες μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου.