...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

Μάχη με τις φλόγες σε δύο διαφορετικά μέτωπα δίνεται στην Ηλεία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Την προσπάθεια κατάσβεσης δυσκολεύουν οι κατά τόπους ισχυροί άνεμοι.
Παρά την ύφεση που παρουσίασε το αρχικό μέτωπο φωτιάς κοντά στην Αμαλιάδα.....
νωρίτερα το μεσημέρι, πυροσβέστες και εθελοντές έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν δύο διαφορετικά και εξαιρετικά επικίνδυνα πύρινα μέτωπα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το μεσημέρι το αρχικό μέτωπο απείλησε σοβαρά το χωριό Δαφνιώτισσα, με τους πυροσβέστες ωστόσο να καταφέρνουν να περιορίσουν και να απομακρύνουν τον κίνδυνο για κατοικημένες περιοχές.

Εντούτοις, πριν από λίγη ώρα αναφορές υπάρχουν για ένα εξίσου μεγάλο μέτωπο στο δάσος ανάμεσα στις περιοχές Γεράκι και Ανάληψη.

Για την ώρα σε αυτό το μέτωπο δεν κινδυνεύουν κατοικίες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύουν από αέρος τρία ελικόπτερα.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ανέφερε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος για το χωριό, ενώ η μερική εκκένωση που πραγματοποιήθηκε στη Δαφνιώτισσα αφορούσε κυρίως άτομα με προβλήματα υγείας και ηλικιωμένους.