...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΑΤΛΑΝΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ.......

Ζούμε τον Τρωικό πόλεμο μόνο που λόγω ανάστροφης ροής γεγονότων είμαστε εμείς οι Τρωές.Με την τρό’ι’κα μας επιβλήθηκε το μνημόνιο που άρχισε το 2010 και διαρκεί έως το 2060 ώς προβολή.

Μάς έδειξαν ότι χτύπησαν το μάτι του αλόγου που είναι η Αττική,όπου είναι ο τόπος με τούς άλογους ,άνευ Λογικής κατοίκους.
Έχουμε υψηλή μαγεία χειραγώγησης μέσω ενός σχεδίου προερχόμενο απο εγχειρίδιο πολεμικών ψυχολογικών επιχειρήσεων.

Λίγους μήνες πίσω.

Όταν έγινε το ναυάγιο στον Σαρωνικό κόλπο το πλοίο λεγόταν Αγία Ζώνη που παραπέμπει σε αμόλυντο παρθένα η σεπτή γυναίκα όπως ήταν η ωραία Ελένη.Αυτό το συμβάν μαύρισε την Αττική και έγινε τελετουργία στο νερό με μαύρο αγιασμό.

Λίγο καιρό μετά τοποθετούν τόν κόκκινο δαίμονα στο Φάληρο που παραπέμπει στο κόκκινο του πυρός δηλαδή δαίμονας του αέρα με αναφορά στο πύρ,Είναι κραυγαλέα η σύνδεση του Φαλήρου με τον Μαραθώνα αφού οι Πέρσες βάρβαροι μετά την πανωλεθρία τους στην μάχη του Μαραθώνα προσπάθησαν να κάνουν απόβαση στο Φάληρο αλλά μόλις είδαν το Αθηναικό στρατό μπροστά τους εγκατέλειψαν κάθε προσπάθεια.

Ο υπουργός του νερού και στην περίπτωση του ναυαγίου στον Σαρωνικό και στόν πύρινο όλεθρο ως προβολή του μάντη Κάλχα που ήταν τυφλός ερμηνεύει τα σημεία -οιωνούς μυόντας μας στα μαύρα γεγονότα δηλαδή ναυάγιο και κάψιμο του Ματιού.

Τι όμως είναι το Μάτι ;

Πώς λεγόνταν στην αρχαιότητα η Αττική;

Με τον όρο Αιγηίς είναι η περιοχή που κατοικούσαν οι Αιγηείδες μία απο τις 10 φυλές της Αρχαίας Αθήνας.

Χτυπήθηκε ο Οφθαλμός της Αιγηίδος και οφθαλμός του Ελληνικού ‘ιππου -κράτους που μετά το 2010 μετατράπηκε σε Δούρειο ίππο θέλοντας να δηλώσουν ότι σας βάλαμε τον Δούρειο ίππο επι ημερών μίας 4ούρου να σας καύσει την Αιγηίδα πρωτεύουσα.

Αυτή ήταν η επιθετική ενέργεια των ατλάντων που ως τροικά ξεκίνησαν να μας κατακτήσουν ανταποδίδοντας ότι έγινε στον Τρωικό πόλεμο.

Λόγω της διτόττητας εμείς είμαστε στο παρόν οι τρώες που κλείστηκαν μέσα στα τείχη της Τρό’ι’κας.Αυτοί πού μας έκαψαν είναι οι συντηρητικοί μηχανισμοί της νατοικής μηχανής πού θέλουν να επεκτέινουν το λιμάνι της Ραφήνας {ραφηναρω=αναλύω}ώστε να ελέγξουν τον ηλεκτρομαγνητικό δίαυλο του κόλπου των Πεταλιών {πετα αλλιώς} φτιάχνοντας βάση ηλεκτρονικού πολέμου που θα ελεγχει την Αιγηίδα Αττική επιτηρόντας τον ευρυτερό χώρο του Αιγαιόυ και των αγωγών πετρελαίου.

Σχετικά με την δολοφονία των συνανθρώπων μας και τιμόντας την μνήμη τους.

Εγινέ την 23 η Ιουλίου την ημέρα που τελειώνει ο Εκατομβαίων και έπισυνέβη κακη την μοίρα υπερεκατόμβη νεκρών .
Ο παυλόπουλος μίλησε για θυσία και πράγματι ο Εκατομβαίων ήταν αφιερωμένος στον Κρόνο.

«Κρονίου μηνός ον νύν Εκατομβίωνα καλούσι»

Πλούταρχου Βίοι παράλληλοι.Θησεύς 12.1

Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι ο εμπρησμός έγινε στην έκλειψη Σελήνης η ερυθρας Ημισελήνου που ήταν το έμβλημα των Ατλάντων και παραμένει στα ισλαμικά κράτη που πίσω απο το προκάλυμα του Ισλαμ είναι βαθιά σεληνολατρευτικά και κρονιοθρησκευτικά.

Ας είναι ο τελευταίος φόρος αίματος Ψυχών αυτός που βιώσαμε Ο πόλεμος Ελλήνων Ατλαντών συνεχίζεται μέχρι την Νίκη.