...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΕ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΟΥΡΛΙΔΟΥ
Αδέρφια έχουμε πόλεμο! Και από έξω, αλλά και από μέσα… Δεν είναι μόνο οι «καλοί μας φίλοι», οι Ευρωπαίοι, και οι «πατριώτες» πολιτικοί μας, που θέλουν να μας ξεκάνουν, αλλά και οι πνευματικά ευνουχισμένοι συμπατριώτες μας!....


Φοβάμαι αδέρφια όχι την πείνα, αλλά την δειλία των βολεμένων, αλλά και την βλακεία όσων πιστεύουν ότι αν ψηφίσουν τον εναν ή τον άλλον θα γλιτώσουμε τα χειρότερα… Σε αυτό βασίζονται οι ξένοι. Έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά τις τελευταίες 4 δεκαετίες. Μας άφησαν απαίδευτους, μας έμαθαν να είμαστε καλοπερασάκηδες όπως προσβλητικά μας λένε, έπληξαν καίρια τις παραδόσεις μας και την πίστη μας και μας γέμισαν με λάθος πρότυπα.

Άντε τώρα αυτός ο λαός να σηκώσει κεφάλι και να πει ΟΧΙ, μιμούμενος τον Λεωνίδα, να μην φοβηθεί την πείνα, αφού ακούει νηστεία και βγάζει σπυράκια…, να δείξει αξιοπρέπεια ενώ έχει μάθει να γλείφει για να κερδίσει μια θέση στο δημόσιο ή μια μετάθεση κτλ. Άντε αυτός ο λαός να στραφεί προς το Θεό, όταν βαριέται να πάει στην εκκλησία ή να κάνει την προσευχή του άλλο τόσο να κάνει τον κόπο να σηκωθεί απο τον καναπέ του. Τι μας έκαναν, τι μας πότισαν, πως μας φόβισαν;…

Τα λόγια μου είναι πόνου και αγανάκτησης, λόγια που θα φώναζε κάθε έλληνας   Μην προσπαθείτε να φιμώσετε το στόμα που λέει την αλήθεια, αλλά το στόμα που λέει ψέματα και ικανοποιεί στο να χαϊδεύει τα αυτιά κάποιον.
Συλλογιστήκατε ποτέ κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι Υπουργοί και βουλευτές ότι ο Ελληνικός λαός είναι αυτός που σας έδωσε εξουσία, είναι αυτός που σας έδωσε αξία και αναδειχτήκατε, και εσείς το μόνο που σκεφτήκατε είναι η έπαρση και το χρήμα, και τώρα μας λέτε δεν μας φθάνουν αυτά τα θέλουμε όλα, τα όνειρα σας, τις ελπίδες σας, τον αέρα σας, τον ήλιο σας, την τιμή σας, τα πάντα μια μέθοδο αποτελεσματικής απόγνωσης και εξόντωσης για να οδηγηθούν οι Έλληνες στην καταστροφή.
Γνωρίζετε κύριοι πολιτικοί ότι ο Χίτλερ δεν πήρε μόνος του τα όπλα να σκοτώσει τόσους χιλιάδες ανθρώπους, αλλά είχε τα πιόνια του που εκτελούσαν τις εντολές του.
Ο Πιλάτος δεν χτύπησε ο ίδιος το καρφί στον Χριστό, όμως αυτός συναίνεσε στο να θανατωθεί.
Γνωρίζετε πως τους αποκάλεσαν, τον μεν πρώτο εγκληματία πολέμου, το δε δεύτερο δολοφόνο, ψάξτε λίγο να δείτε και το τέλος τους.
Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του και να ρωτήσει την συνείδηση του, μήπως συμμετέχω ή ευθύνομαι κι εγώ στις πράξεις εξόντωσης και αφανισμού του Ελληνικού Έθνους;
Μήπως αργότερα σας αποκαλέσουν εγκληματίες και προδότες του Έθνους;
Ο Έλληνας που ρέει στις φλέβες του αίμα Ελληνικό και Ορθόδοξο γιατί αυτό μας έχει αποδείξει η ιστορία μας, έχει θάρρος, έχει τόλμη, έχει πίστη και με αυτά κερδίζει, δε φοβάται κανένα Νομισματικό Ταμείο και καμιά ανθρώπινη μορφή που προσκυνά για Θεό του το χρήμα.

«Έχω κουραστεί να φοβάμαι! «Ας έρθει ό,τι είναι να έρθει. Κουράστηκα πια να φοβάμαι! Τα τελευταία χρόνια ο φόβος μου 'χει πάρει τόσα κομμάτια ονείρων με έναν τρόπο υποσυνείδητο που είπα: «Δεν αντέχω άλλο να φοβάμαι μην πτωχεύσουμε!». Αυτός ο φόβος του «τώρα θα κατέβουμε κι άλλον πάτο» με έχει εξοντώσει. Ας δούμε λοιπόν τον πάτο του καζανιού! Και δεν αντέχω να φοβάμαι όχι από ηρωισμό αλλά από κούραση. Δεν με νοιάζει πια τίποτα,  Και, κυρίως, δεν εμπιστεύομαι όσους με φοβίζουν! Διότι είναι απάνθρωπο ένα πολίτη για έξι χρόνια να φοβάται την καταστροφή». Γιατί έχει έρθει η καταστροφή. Και αυτή ζούμε. Σαν να είσαι καρκινοπαθής και να φοβάσαι να ανάψεις το φιδάκι μην τυχόν και είναι καρκινογόνο» τα παιδιά μας φεύγουν μετανάστες, οι γονείς μειώνουν την μερίδα του φαγητού για να φάνε το βράδυ τα παιδιά τους, τα σπίτια του φτωχού χάνονται απο χρέη που αυτοί μας δημιούργησαν, οι άρρωστοι πια ούτε τα φάρμακα τους δεν μπορούν να πάρουν. ΑΛΗΤΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Αυτοί είνα η μοναδική αιτία που πέφτει ο κόσμος απο τα μπαλκόνια. ΣΤΑΜΆΤΗΣΑ ΝΑ ΦΟΒΆΜΕ ΚΑΙ ΞΈΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ; Γιατί κουράστηκα πια να κλαίω γιατί Κουράστηκα πια να φοβάμαι.