...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018

Βγήκε ένταλμα σύλληψης για τον Πάπα Φραγκίσκο.Ποιός θα τον διαδεχτεί;


Σύντομο ανακοινωθέν από το Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Εκκλησίας και Πολιτείας (ITCCS)
12 Αυγούστου 2018.....


Ένα Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξέδωσε συνοπτική απόφαση εναντίον δώδεκα κατηγορουμένων μελών της ιεροτελεστίας του ένατου κύκλου, αφού κανένας από τους κατηγορούμενους δεν αμφισβήτησε την ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον τους. Ο «Πάπας Φραγκίσκος”, Jorge Bergoglio, ονομάζεται στην απόφαση της 10ης Αυγούστου του Διεθνούς Κοινού Δικαστηρίου Δικαιοσύνης με έδρα τις Βρυξέλλες, η οποία εν μέρει αναφέρει:

«Απορρίπτοντας να απαντήσουν στην κλήτευση του Δικαστηρίου, οι κατηγορούμενοι δηλώνουν τη σιωπηρή ενοχή τους για την ομολογία τους, σαν να ομολόγησαν τις κατηγορίες εναντίον τους. Συνεπώς, η απόφαση που ζητήθηκε από τους ενάγοντες παραχωρείται και οι δώδεκα κατηγορούμενοι κηρύσσονται ένοχοι τερατώδους εγκληματικής συνομωσίας για την απαγωγή, την κυκλοφορία, την τελετουργία και τη δολοφονία παιδιών. Εκδίδεται ένταλμα επιτόπιας διάταξης για την άμεση σύλληψη και φυλάκιση του κατηγορούμενου πριν από την τελική καταδίκη του. ”

Εκτός από τον Jorge Bergoglio, οι καταδικασθέντες περιλαμβάνουν τον Ιρλανδό καθολικό Cardinal Sean Brady και τον Αρχιεπίσκοπο Diarmuid Martin, τον υπουργό Εξωτερικών του Βατικανό Pietro Parolin, εξέχοντες ευρωπαίους πολιτικούς και επιχειρηματίες και δύο κορυφαίους αξιωματούχους του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών, συμπεριλαμβανομένου του Αγγλικανικού επισκόπου Mark MacDonald του Καναδά . (Για μια πλήρη λίστα των ενόχων δείτε την 12η Ιουλίου 2018 απόσπαση στο itccs.org/ )

Η απόφαση του Συνεδρίου, η οποία κατάφερε να καταδικάσει με επιτυχία τον πρώην Πάπα Βενέδικτο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τον Φεβρουάριο του 2013, έστειλε άμεσα κύματα σοκ μέσω του Βατικανού.

Μια πηγή μέσα στο Curia, το Ρωμαϊκό Κολλέγιο των Καρδιναλίων, ισχυρίζεται ότι ο Cardinal Francis Arinze της Νιγηρίας είναι τώρα ο πρώτος υποψήφιος υποψήφιος σε ένα επικείμενο «παλατινό πραξικόπημα» που θα απομακρύνει τον πάπα Φραγκίσκο / Jorge Bergoglio τις ερχόμενες εβδομάδες, παρά την επερχόμενη παπική επίσκεψη στην Ιρλανδία στις 25 Αυγούστου .

Στο Δουβλίνο, εντάσσονται οι εντάσεις καθώς δύο ξεχωριστές ομάδες προετοιμάζονται να επιβάλουν τα εντάλματα διαρκούς σύλληψης ενάντια στον Πάπα Φραγκίσκο / Μπέργκογλιό.

«Παρά την τεράστια ασφάλεια γύρω από το Bergoglio, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει σύλληψη. Ευτυχώς, θα έχουμε τη βοήθεια στοιχείων εντός του ίδιου του παπικού κόμματος καθώς και συμπαθητικών αξιωματούχων Gardai. Χρησιμοποιούμε για να εκμεταλλευτούμε πλήρως την συνεχιζόμενη φατρία αγώνα μεταξύ των στρατοπέδων του Ratzinger και του Bergoglio μέσα στην Curia. ”

Εκδόθηκε στις 12 Αυγούστου 2018 από την κεντρική υπηρεσία του Διεθνούς Δικαστηρίου Εγκλημάτων Εκκλησίας και Πολιτείας (ITCCS).

http://itccs.org/2018/08/12/brussels-court-issues-summary-judgement-against-jorge-bergoglio-and-other-ninth-circle-members-palace-coup-in-the-vatican-may-disrupt-irish-papal-visit-as-common-law-arrest-teams-converge-on-a/

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ITCCS: Corfiatiko.blogspot.com