...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018

Οι ΗΠΑ Αναγνωρίζουν Την Προσάρτηση Του Γκολάν Στο Ισραήλ Τρίβουν Τα Χέρια Τους Στην Τουρκία Για Τα Κατεχόμενα!

Μία Αιφνιδιαστική Αναγνώριση Των ΗΠΑ Στήν Προσάρτηση Του Γκολάν Από Το Ισραήλ, Ανοίγουν Τον Δρόμο Στην Τουρκία, Για Την Ενσωμάτωση Των Κατεχόμενων Εδαφών Στην Κύπρο!...


Το Ισραήλ εξακολουθεί να ελπίζει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα αναγνωρίσουν την απαίτησή του Ισραήλ, για ενσωμάτωση στην κυριαρχία τους, των Υψίπεδων του Γκολάν,  δήλωσε την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, με  κορυφαίο Αξιωματούχο των ΗΠΑ να δηλώνει, ότι το θέμα δεν εξετάζεται επί του παρόντος από την Ουάσινγκτον.

Το Ισραήλ κατέλαβε ένα μεγάλο μέρος του Γκολάν από τη Συρία, στον Πόλεμο του 1967, μια κίνηση που δεν εγκρίθηκε Διεθνώς. Ο Νετανιάχου έθεσε το ενδεχόμενο αναγνώρισης των ΗΠΑ στην πρώτη συνάντηση του στον Λευκό Οίκο με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ, τον Φεβρουάριο του 2017.

Τον περασμένο Μάιο, ο Υπουργός Πληροφοριών του Νετανιάχου, δήλωσε ότι η αναγνώριση των ΗΠΑ στο ζήτημα του Γκολάν, θα μπορούσε να γίνει ανα πάσα στιγμή, σε λίγους μήνες!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr