...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018

Ερχεται ο μεγάλος σεισμός καθώς 69 τεράστιοι σεισμοί έπληξαν τον δακτύλιο της φωτιάς του Ειρηνικού μέσα σε 48 ώρες.

Ένα μεγάλο πλήθος σεισμών χτύπησε τον ειρηνικό στο «δακτύλιο της φωτιάς” νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ωθώντας ορισμένους να αναρωτηθούν εάν είναι πρόδρομος στον συχνά συζητημένο τεράστιο σεισμό, γνωστός σαν «ο μεγάλος”......


Σαράντα εννέα σεισμοί, συμπεριλαμβανομένων των 16 σεισμών που καταγράφουν 4,5 ή παραπάνω στην κλίμακα Ρίχτερ, έπληξαν πρόσφατα την περιοχή, σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Έρευνα (USGS), η οποία κατέγραψε τα γεγονότα αλλά δεν εξέδωσε προειδοποίηση.

Ευτυχώς, οι σεισμοί δεν έφθασαν στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, η οποία μερικώς κάθεται στη ζώνη υποχωρήσεων Cascadia, ένα ρήγμα που εκτείνεται από το μέσο του Βανκούβερ προς τη Βόρεια Καλιφόρνια.

Οι πρόσφατοι σεισμοί έχουν προκαλέσει ανησυχίες ότι ο «Μεγάλος» θα μπορούσε να είναι κοντά, σύμφωνα με την The Daily Mail , αλλά η USGS δεν έχει κάνει καμία αναφορά σε αυτό.

Από τους 69 σεισμούς, 53 χτύπησαν την περιοχή την Κυριακή, ακολουθούμενοι από τους 16 επόμενους σεισμούς, που έπληξαν την Ινδονησία, τη Βολιβία, την Ιαπωνία και τα νησιά Φίτζι.

Ο «Μεγάλος” συχνά περιγράφεται σαν σεισμός μεγέθους 8 ρίχτερ ή μεγαλύτερου, που θα προκαλέσει τεράστια καταστροφή στην Καλιφόρνια, την οποία ορισμένοι δήλωσαν ότι έχει καθυστερήσει για σεισμό αυτού του μεγέθους.

Η Καλιφόρνια βρίσκεται στο ρήγμα του Σαν Αντρέα, ένα ρήγμα 750 μιλίων, το οποίο είναι υπεύθυνο για ορισμένους από τους πιο καταστροφικούς σεισμούς του κράτους.

Ένας τεράστιος σεισμός που καταγράφηκε σε 8,2 ρίχτερ καταχωρήθηκε την Κυριακή, χτυπώντας 174 μίλια βορειο-βορειοανατολικά του νησιού Ndoi, στα Φίτζι, σύμφωνα με την USGS. Ευτυχώς, ο μαζικός σεισμός δεν προκάλεσε σημαντική ζημιά, χτυπώντας σε βάθος 347,7 μιλίων, πολύ βαθιά για να προκαλέσει ένα τσουνάμι.


«Παρακολουθούμε την κατάσταση και κάποιες θέσεις το ένιωθαν, αλλά ήταν ένας πολύ βαθύς σεισμός”, ανέφερε σε συνέντευξή του στο Reuters, ο Apete Soro .
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  FOX NEWS : Corfiatiko.blogspot.com