...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Έρχεται Μείωση 50% Καί Ακυρώσεις Κρατήσεων Τον Μήνα Σεπτέμβριο Στην Ελλάδα;Πέφτει Η Λίρα Γεμίζει Η Τουρκία Από Τουρίστες!

Έρχεται μεγάλη μείωση στον Ελληνικό Τουρισμό τον μήνα Σεπτέμβριο, που ίσως αγγίξει σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας το 50%.....

Ο λόγος είναι η υποτίμηση της Τουρκικής λίρας, που κάνει σαφώς πιο φθηνοί και ανταγωνιστική την Τουρκία από εμάς. Σκεφτείτε ένα Δολάριο = 6 με 7 Τουρκικές λίρες, και πολύ πιο περισσότερο κέρδος σε συνάλλαγμα, εάν έχεις Ευρώ και Αγγλικές λίρες!

Ο τουρισμός στην Τουρκία πραγματοποιεί με βάση τα επίσημα νούμερα από τις αρχές του έτους, ρεκόρ διετίας, έχοντας αφήσει πίσω τα ζητήματα ανασφάλειας που απασχολούσαν στο πρόσφατο παρελθόν τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες.

Ανοδική πορεία της τελευταίας ημέρες του Αυγούστου, παρατηρείται και απο την Ελληνική πλευρά, με τους Έλληνες που κατοικούν στην παραμεθόριο με την Τουρκία, να πηγαίνουν στην Τουρκία μαζικά, για Τουρισμό-Ψώνια,και κάθε  φύσεως αγορές!

Εμείς απο την άλλη, πανηγυρίζουμε για την δήθεν έξοδο μας από τα Μνημόνια! Ζήτω το Ευρώ!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης    email: spyros.priftis76@yahoo.gr