...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ…!! ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ….!!! Στα μουλωχτά ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ και το Δεύτερο Πιστόλι της 17Ν, ο Χριστόδουλος Ξηρός, στις Φυλακές της Χαλκίδας…!!

Αποκλείεται να αποτελεί σύμπτωση… Δεν είναι σύμπτωση και μόνο αφελής μπορεί να υποθέσει κάτι τέτοιο…


Όπως και στην περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντίνα, έτσι και ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση!

Χριστόδουλος Ξηρός όπως… Δημήτρης Κουφοντίνας! Μαζί στην 17Ν, «μαζί» και στις «μυστικές» μεταγωγές από τις φυλακές Κορυδαλλού…

Ήταν Παρασκευή, 03.08.2018, όταν έσκαγε σαν «βόμβα» η είδηση πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Η μεταγωγή του ισοβίτη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Σταύρος Κοντονής και το υπουργείο Δικαιοσύνης από την πλευρά του απαντούσε πως η μεταγωγή συνδέεται με τη συνολική αναδιοργάνωση των φυλακών Κορυδαλλού από τις οποίες θα μεταφερθούν όλοι οι ισοβίτες και δεν συνιστά ευνοϊκή μεταχείριση.
Στην Χαλκίδα ο Χριστόδουλος Ξηρός!

Τρεις μόλις μέρες αργότερα και συγκεκριμένα σήμερα, Δευτέρα 06.08.2018, το έργο… επαναλήφθηκε, με διαφορετικό «πρωταγωνιστή», αλλά από τον ίδιο «θίασο».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις Φυλακές Χαλκίδας.

Και αυτή η μεταγωγή, έγινε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ… στο πλαίσιο της εκκένωσης των Φυλακών Κορυδαλλού από βαρυποινίτες…

stoxos.gr