...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Ο Πούτιν Προειδοποιεί Tο ΝΑΤΟ Γιά Ουκρανία Γεωργία Σκόπια! Μαύρα Φίδια Ζώνουν Την Ελλάδα!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε την Πέμπτη ότι το ΝΑΤΟ, καλλιεργεί στενούς δεσμούς με την Ουκρανία και τη Γεωργία, λέγοντας ότι μια τέτοια πολιτική είναι ανεύθυνη, και ότι θα είχε απροσδιόριστες συνέπειες για τη συμμαχία....


Ο Πούτιν, μιλώντας σε Ρώσους διπλωμάτες από όλο τον Κόσμο, που συγκεντρώθηκαν στη Μόσχα, δήλωσε ότι υπαρχει ανάγκη να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη με την Ευρώπη,και επιτέθηκε στο ΝΑΤΟ, γιατί επιχειρεί την ανάπτυξη νέες βάσης και στρατιωτικές υποδομές κοντά στα σύνορα της Ρωσίας. "Θα απαντήσουμε κατάλληλα σε τέτοια επιθετικά βήματα, τα οποία αποτελούν άμεση απειλή για τη Ρωσία", δήλωσε ο Πούτιν.

Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να επιδεινώσουν την κατάσταση,αναμεταξύ Ρωσίας,Ουκρανίας και Γεωργίας, βάζοντας τους στην τροχιά της συμμαχίας, πρέπει να σκεφτούν τις πιθανές συνέπειες μιας τέτοιας ανεύθυνης πολιτικής"

Με εντολή Πούτιν ματαιώθηκε και η επίσκεψη στην Αθήνα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Η Ρωσική κυβέρνηση διαψεύδει τα λεγόμενα του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών,οτι η επίσκεψη Λαβρόφ ήταν έτοιμα του ίδιου προς την αθήνα, καρφώνοντας με νόημα, ότι η αριστερή κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Σύριζα, ήταν αυτή, απο τον προηγούμενο μήνα, που κάλεσε τον κ. Λαβρόφ να επισκεφθεί την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο!

Μαύρα Φίδια Ζώνουν Την Ελλάδα, όσο ο Πούτιν είναι φειδωλός στις δηλώσεις του, για την Ελλάδα!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr