...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Όταν Η Αχαράβη Είχε Δυο Disco Και Ξέφρενη Νυχτερινή Ζωή Πως Απο Τους Πλούσιους Δυτικούς Τουρίστες Φτάσαμε Στους Άφραγκους Πολωνούς Μετατρέποντας Την Αχαράβη Νεκροταφείο!

Τα Χρόνια μπορεί να πέρασαν, αλλά σίγουρα οι παλαιότεροι θα θυμούνται τις εκρηκτικές βραδιές ζωντάνιας και διασκέδασης στην Αχαράβη, ιδιαίτερα τα Καλοκαίρια της δεκαετίας των 80ς,90ς,....
μέχρι και αρχές του 2000! Όχι δεν είναι πλάκα, η Αχαραβή τότε ( γιατι τώρα είναι κατάντια ) είχε 2 Disco: No1-SAIL IN, και No2-Elite, Χώρια τα Bars, όπως, Νο1- Yammas, και Νο2-Vento! Φυσικά υπήρξαν πολλά περισσότερα όπως: Bar Bar, Mango, και άλλα πολλά!

Εστιατόρια, Bar,Τουριστικά, δούλευαν πανικόβλητα, με τις τότε υποδομές σχεδόν ανύπαρκτες,Φωτισμός ανύπαρκτος,χωματόδρομοι,συχνές διακοπές ρεύματος, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μικρά σαν κοτέτσια, ξαπλώστρες στην παραλία δεν υπήρχαν, την πετσετούλα-ψάθα σου και στην άμμο κάτω, πεζοδρόμια, εδώ γελάμε, ξενοδοχεία, μόνο 2!

Η εθνότητες των τουριστών στην Αχαράβη ήταν, αρχές 80ς-90ς,  κατα κράτος Εγγλέζοι, απο 90ς και μετά, Γερμανοί-Ολλανδοί-Φινλανδοί, ώσπου απο το 94-95 άρχισαν να σκάνε οι πρώτοι ανατολική τουρίστες, Τσέχοι κατα πρωτίστως, και μας πήρε τώρα (2018) ο διάβολος, με τους Πολωνούς τουρίστες!

Πολλοί μιλάνε οτι τέτοιος τουρισμός μας αξίζει, γιατί δεν έχουμε υποδομές, λές και είχαμε τότε, απλός είχαμε την Χρυσή και φτύνει Δραχμή, με τις τιμές να φαίνονται στους τουρίστες ΤΣΑΜΠΑ, να ψωνιζουν ολοι στα τουριστικά, να τρώνε όλοι στα εστιατόρια, να πίνουν όλοι στα Bar, και να συνεχίζουν πιο αργά, (για χορό-διασκέδαση) εώς τα ξημερώματα στις Disco!

Φυσικά υπήρξαν και αρκετοί πολέμιοι κατά των Bars-Disco-Clubs στην περιοχή, προσπαθώντας κάποιοι τοπικοί άρχοντες να κάνουν την Αχαράβη προορισμό για οικογενειακές διακοπές, γιά να φέρουν τους λεγόμενους ποιοτικούς τουρίστες, και τα κατάφεραν, ερήμωσαν την Αχαράβη και έφεραν τους Πολωνούς!

'Αρθρο  Σπύρος Πρίφτης    email:spyros.priftis76@yahoo.gr