...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Δυναμιτίζει το κλίμα ο Κοτζιάς: «Προσκυνημένοι όσοι το παίζουν υπερπατριώτες»

ΣΧΟΛΙΟ: ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ''ΠΡΟΔΟΤΗΣ''
Ο Νίκος Κοτζιάς καλεί όσους διαφωνούν με τη συμφωνία για το Σκοπιανό να την μελετήσουν καλύτερα.....


Παράλληλα ο υπουργός Εξωτερικών κατηγορεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση τόσο της Ελλάδας όσο και των Σκοπίων πως έχουν προσκολληθεί στο χθες και σε πολλά θέματα επιλέγουν την αδράνεια, ενώ και στις δύο χώρες χρησιμοποιούν από κοινού τη ρητορική του μίσους, καλλιεργώντας το πολιτικό μίσος τόσο στο εσωτερικό όσο και στις διακρατικές σχέσεις.

«Αυτοί που παριστάνουν τους υπερπατριώτες είναι στην πραγματικότητα προσκυνημένοι» λέει ο κ Κοτζιάς, αναφερόμενος, σύμφωνα με τον  eleftherostypo , στις επικρίσεις που έχει δεχθεί για θέματα εξωτερικής πολιτικής, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Για τις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας μετά την απέλαση των διπλωματών, ο κ. Κοτζιάς σημειώνει ότι η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική που εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και καλεί τη Μόσχα να αντιληφθεί πως δεν μπορεί να επιδεικνύει ασέβεια προς τα εθνικά συμφέροντα άλλου κράτους, επειδή νιώθει ισχυρότερη απέναντί του. Μια τέτοια στάση δε θα την αποδεχτούμε, λέει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην Τουρκία είπε ότι πρέπει να γίνει αποδεκτό πως μία σειρά προβλημάτων που έχουμε με τη γείτονα, θα πρέπει να λυθούν στη βάση του διεθνούς δικαίου.