...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Τώρα στις επόμενες εκλογές αν σε ρωτήσουν τι θα…

…  ψηφίσεις.. Σε παρακαλώ πες τους κάτι πολύ απλό…

θα ψάξω να δω για να ψηφίσω έναν Έλληνα….  θα ψάξω πολύ καλά δεν θα βιαστώ… θα ψάξω να βρω έναν που ηγείται μιας πολιτικής ομάδας και είναι Έλληνας από τα γεννοφάσκια του…. και αν ακόμα τον βρω ότι είναι Έλληνας το όνομα…. και ότι κρατά η σκούφια του ελληνικά γερά…. Θα προσπαθήσω να ψάξω μήπως ενδιάμεσα ο ίδιος ή ο πατέρας του ή ο παππούς του… προσχώρησε σε άλλες κρυφές ομάδες… οι ράτσες!θα προσπαθήσω ακόμα να βρω έναν Έλληνα Όπου η γενιά του  δεν είχε καμία σχέση με τους κατακτητές της χώρας μου στους προηγούμενους πολέμους…. δεν είχε συνεργαστεί… δεν ήταν προδότες…. δεν ήταν μαύροκουκούλη η φατρία του!

Αν δεν καταφέρω να το βρω αυτό…. τότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να ψηφίσω!

Τόσο απλά θα πρεπε να σκέφτεσαι  Ελληνα… αντί να τσακώνεσαι για ιδεολογίες και για παπαριές που σε ταΐζουν  για να είσαι διαχωρισμένος… ψάξε πρώτα βρες τον Έλληνα που μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις το όραμά του… που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις οτι Και λάθος να έχεις κάνει… τουλάχιστον ψήφισες Έλληνα!

Αν τα δεις τα πράγματα με την πραγματική τους υπόσταση  θα δεις και πόσο γελοίο είναι όλο το θέμα να ασχολείσαι με την ταμπέλα και το χρώμα το κάθε πράκτορα που έχει έρθει εδώ για να σου φέρει την πατρίδα!

Δεν είναι δύσκολο αυτό που σου ζητάω, είναι πολύ πολύ απλό…  θα σε πονέσει πολύ μέσα σου Όταν τα δεις μπροστά σου…. αλλά σε παρακαλώ ακολούθησε αυτό το μονοπάτι… ψάξε να βρεις για να ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές έναν Έλληνα… ο οποίος είναι πραγματικά Έλληνας…. ο οποίος δεν έχει αλλάξει το πραγματικό όνομα της οικογένειάς του… ο οποίος δεν κατάγεται από οικογένεια που στην ιστορία της Ελλάδος τα μέλη της ήταν προδότες….

Άμα τον βρεις να με χέσεις!…

Βλέπεις πόσο απλό είναι πλέον να αποδομήσεις οτιδήποτε υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας;

Είναι λίγο το θέμα η ψήφος σου να μην πηγαίνει σε μη Έλληνες;

Όχι βέβαια είναι τεράστιο το θέμα….. Θες να συνεχίζεις να υποστηρίζεις μη Έλληνες;  θες να συνεχίζεις να υποστηρίζεις κληρονόμους από οικογένειες προδοτων;… Αν ναι Και συνεχίζεις τότε είσαι απόλυτα συνυπεύθυνος σε ότι συμβαίνει!

Δεν υπάρχουν άλλα λόγια…. Μόνο αυτή η πρόταση… και μοίρασε την παντού να ξυπνήσει ο Έλληνας επιτέλους…. θα ψάξω να βρω για να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές έναν πραγματικό Έλληνα…

Τολμας να δεις την αλήθεια…;

Stranger…