...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ

«Ο σταυρός στην ελληνική παιδεία ως γεωμετρικό πυθαγόρειο σύμπλεγμα… είναι ο έρωτας του ζεύγους = ωάριο1+ σπερματοζωάριο1 + αγάπη 1= 3 , ο άνθρωπος… ως ο δικέφαλος αετός της ορθοδοξίας μας… τα δυο κορμιά μια ψυχή.....

Μα ο άνθρωπος αντί για υιός Θεού… ως από μόνος του θεός αρνείται τον μονογενή Θεό… ως ένας άλλος θεός από τον Πατέρα… Αυτό επιτρέπεται από τους πνευματικούς πατέρες της κατάρας του θεού στην γη.

Μα το να είσαι υιός του Θεού είναι απαγορευμένο για αυτούς. Και το να σταυρώνουν τον υιό του Πατέρα επιτρεπτό… δηλαδή η ψυχή αυτού που πεθαίνει επάνω στον σταυρό… να πάει από εκεί που έρχονται οι ψυχές, και όχι προς τα εκεί που ως φύση γεννήθηκαν να πάνε,  αλλά να ενσαρκώνονται αιώνια ως οι Έλληνες του σήμερα… ως των εβραίων γκόημ= ζώα υπηρέτες τους… Αυτό είναι το πνεύμα των αποστατών βασιλέων δεσποτάδων, που σταυρώνουν την μητέρα Παναγία.

Εν αρχή της αφυπνίσεως ο Λόγος, εν αρχή της αγάπης η ανθρωπιά.
Μα πού η ανθρωπιά και η αγάπη… όταν διδάχτηκαν οι υιοί μου πως χωρίς το χρήμα είσαι… τίποτα;

Ναι για Θεό όλοι μιλάτε… μα τι εστί Θεός και τι εστί ανθρωπιά… όταν ο αδελφός τον αδελφό ως κάτι άλλο από το είναι σας εσείς πολεμάτε; Ένα το άγιο πνεύμα… ένας ο Θεός που μιλάτε… μα όταν την αγάπη δεν αγαπάτε αλλά ό,τι εσείς από μόνοι σας θεοί ως θνητοί το εγώ-θεό σας αγαπάτε… αδέλφια μου είσθε σε πλάνη.

Στην γη η παιδεία των διεστραμμένων του σήμερά σας διδασκάλων, που αντί τον Ιησού Χριστό… ως τον Χριστό εσάς στέλνουν να πορεύεστε προς το σκοτάδι για φως σας… και ως χερουβίμ αγγέλων… να ζουν τον αιώνιό τους παράδεισο αυτοί οι σταυρωτές σας Ελλάδα μου εδώ στην γη Μας…. και εμείς οι Έλληνες ως των Σοδόμων και των Γομόρρων τους οι ενσαρκωμένες αιώνιες ψυχές Ελλάδα μου… οι σκλάβοι του θεού της σκλαβιάς σας……για να ζουν αυτοί στην χλιδή και εσείς στην λίμνη με τα καυτά κόπρανα για νόμους και ούρα για πνεύμα… να είστε παιδιά γλυκά μου στην κόλαση της καρδιάς τους…»

Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των Πενήτων
SOCRATESNIOS