...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Θεός Φυλάξοι Θά Κατηγορήσουν Την Ρωσία Για Τις Φωτιές Στην Αττική;

Θεωρίες Συνωμοσίας και δάχτυλο τρίτης Χώρας, βλέπουν Αλέξης Τσίπρας, και ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, καί βλέπουν πίσω απο τις φωτιές να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών σε όλη την χώρα.....
Μέχρι στιγμής εχουν ξεσπάσει συνολικά επτά πυρκαγιές. Το μεγαλύτερο μέτωπο είναι στην Κινέτα Αττικής, στον Αποκόρωνα στα Χανιά, και στην Πεντέλη, όπου η φωτιά κατευθύνεται στην Αγία Μαρίνα, έχοντας κάψει Νέο Βουτζά και Μάτι.

Το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,και το Υπουργείο 'Αμυνας, πίσω από το μπαράζ των πυρκαγιών που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες, συγκρίνουν και καλλιεργούν ένα κλίμα που  θυμίζει σε πολλούς τις θεωρίες συνωμοσίας που διατύπωναν στελέχη της Κυβέρνησης Καραμανλή, στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.

Δέν αποκλείεται κλιμάκια της ΕΥΠ, και της Αντιτρομοκρατικής, να λάβουν μέρος από κοινού, με τις έρευνες της Πυροσβεστικής,ώστε να εντοπίσουν τα αίτια των πολλαπλών πυρκαγιών! Μάλιστα είναι τόσο επικίνδυνη αυτή η Κυβέρνηση, που δέν αποκλείεται να στοχοποιήσει την Ρωσία οτι βρίσκεται πίσω απο τις φωτιές, σε ένα ανάλογο κλίμα με την ανάμειξη της Ρωσίας στη συμφωνία των Πρεσπών, και την προσπάθεια ματαίωσης της, με χειραγωγημένες διαδηλώσεις! Μήν σας φανεί περίεργο μια δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών, για το θέμα αυτό!

Το μπάχαλο είναι τόσο μεγάλο, που ακόμα και μετά  από τόσες ώρες, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω στο πόση νεκρή και αγνοούμενοι υπάρχουν, με το φώς απο τις πρώτες πρωινές ώρες, πολύ φοβάμαι, να μας φέρουν πολύ πιο δυσάρεστες ειδήσεις, με τον καταστροφικό απολογισμό να είναι δυστυχώς πολύ πιο μεγάλος σε ανθρώπινες ψυχές-καταστροφές!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr