...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Σύντομα λήγει η διορία του τελεσιγράφου αλλαγής της ανθρωπότητας

Κάθε άνθρωπος φερει και μια  συνείδηση,  κάθε άνθρωπος έχει και τη δικιά του αλήθεια,  άλλος μπορεί να είναι μακριά από την πραγματική αλήθεια και ο άλλος πιο κοντά...


Οσο και διαστρεβλωμένη αλήθεια να έχουμε μέσα μας όλοι μαζί αν βρισκόμασταν μέσα σε ένα δωμάτιο θα υπήρχαν κοινά σημεία που θα συμφωνούσαμε ως αλήθεια..

Η αλήθεια είναι διαφορετική από τις κοινές συμβάσεις  «αλήθειας»  που έχει δημιουργήσει ο σημερινός ανθρώπινος πολιτισμός για να δικαιολογεί πολλά από τα παραπτώματά του..

Η αλήθεια δεν έχει ανάγκη να την ψάξεις στο παρελθόν ούτε να δικαιολογηθεί η αποδειχθεί στο μέλλον είναι πάντα υπαρκτή  και δεν μπορείς να τις αλλάξεις ούτε ένα χιλιοστό..

Το σύμπαν μας είναι γεμάτο από απαράβατους μαθηματικούς νόμους,  η ζωή η ίδια έχει νόμους,  που πολλές φορές ένας από αυτούς τους νόμους Εάν δεν είναι απόλυτα εκτελεσμένος μπορεί και να έχει κόστος και την ίδια τη ζωή!

Το ξέφραγο αυτό αμπέλι που ονομάζουμε σήμερα σύμπαν μας,  Αυτός ο βόθρος που ονομάζουμε πολιτισμό μας,  έχει παραβεί νόμους και κανόνες και έχει παραμείνει ατιμώρητο  για πολλές χιλιάδες χρόνια!

Υπάρχει ισορροπία πάντα υπάρχει ισορροπία  εμείς όμως δυστυχώς είμαστε όντα τα οποία έχουμε μικρό χρόνο μαρτυρίας  για να μπορούμε να βλέπουμε τους μεγάλους  κρυφούς κύκλους  όπου αυτή η ισορροπία εκτελείται  με απόλυτη συνέπεια!

Και μόνο που γράφω αυτό το άρθρο είναι ευθύνη  Και μάλλον αυτή την ευθύνη θα την κρίνει η ιστορία  και όχι εγώ και εσείς που το διαβάζετε…. Όσο επιμένουμε να μιμούμαστε την ασθένεια, την γήρανση και τον θάνατο τόσο θα προλαβαίνουν οι χρόνοι και η ιστορία τους  να είναι μάρτυρες σε πράγματα που εμείς δεν θα είμαστε εκεί  για να τα κρίνουμε!

Δεν γνωρίζω αν είμαι ο καταλληλότερος,  η ο πιο ικανός ή ο πιο καλός για να μιλάω για αυτά τα πράγματα,  δεν είμαι καν σίγουρος αν η άδεια που νιώθω ότι έχω μου ανήκει  δικαιωματικά… αλλά έτσι κι αλλιώς οι αποφάσεις μας είναι αυτές που σχηματίζουν το ντόμινο για το  καθε μέλλον  της ζωής μας!

Υπάρχει ένα τελεσίγραφο πάνω σε αυτό το σύμπαν  που δηλώνει ξεκάθαρα ότι αν η συνείδηση η ανθρώπινη  δεν βιαστεί  να αλλάξει εντελώς πορεία τότε ο κύκλος της ισορροπίας  θα είναι αμείλικτος!

Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να αντιληφθείς την έννοια του χρόνου έτσι όπως την γνωρίζουν αυτοί που είναι οι επικυρίαρχοι πάνω στη συνείδησή μας…. Όπως Βέβαια και εσύ γνωρίζεις Κανείς δεν τολμάει να προσδιορίσει ακριβώς τον χρόνο….. είτε αυτοί που προσπάθησαν να μας προειδοποιήσουν… είτε αυτοί που προσπάθησαν να προ-φυτέψουν  ένα νέο μέλλον Για την γραμμική πορεία του χρόνου μας!

Δεν είναι ότι το τολμώ εγώ,  δεν είναι ότι έχω τη δύναμη να το κάνω…  πιο πολύ από όλα είναι ότι κατανόησα  τον τρόπο που  η πραγματικότητα μας  εξελίσσεται κάθε μέρα!

Γνωρίζω ότι υπάρχουν δυνάμεις πολύ κρυφές από όλο τον κόσμο,  γνωρίζω ότι υπάρχουν ομάδες μυστικές οι οποίες εκτελούν την κρυφή τους γνώση ενάντια στην ανθρωπότητα,  γνωρίζω ότι το ψέμα είναι τόσο τεράστιο στην καθημερινή μας ζωή και ιστορία μας,  γνωρίζω ταυτόχρονα όμως ότι καμία δύναμη μέσα σε αυτό το σύμπαν δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς το αντίθετό της!

Είναι σίγουρο ότι δεν μπορώ να πω όλα όσα γνωρίζω,  και αυτό δεν τον λέω για να επηρεάσω τους αναγνώστες μου ως ένας μύστης…. στο κάτω-κάτω οσοι με διαβάζετε γνωρίζετε ότι επέλεξα 8 χρόνια να χρησιμοποιήσω τον αλληγορικό λόγο σε τόσο μεγάλο βαθμό  ώστε να  αποδεικνύεται μονο από τα γεγονότα που ερχόντουσαν μετά αν τελικά υπήρχαν αυτές οι γνώσεις ή όχι!!.. Αν ήθελα να το παίξω για να κερδίσω χειροκρότημα δεν θα δημιουργούσα νέες εννοιολογικές τοποθεσίες.,νέες λέξεις….

Αν ήθελα να κερδίσω οπαδούς δεν θα έγραφα για τόσα χρόνια ακαταλαβίστικα για το 98%  αλλά θα έγραφα ότι ήθελαν να ακούσουν όλοι για να γίνω αρεστός!

Μένουν 5 μέρες,  πέντε μέρες Όπου οι υπεύθυνοι της λάθος Συνείδηση της ανθρωπότητας είναι αναγκασμένοι να αποφασίσουν εάν θα ζητήσουν συγνώμη και αν θα αλλάξουν 360 μοίρες την πορεία που ήδη έχουν διαγράψει!

Μετά από αυτές τις πέντε μέρες,  η ισορροπία αρχίζει να παίρνει νέα θέση στο ζύγισμα του δικαίου..

Η ίδια η γη θα αρχίσει να δείχνει αυτή την αλλαγή,  στη συνέχεια η βάναυση αλλαγή συνείδησης θα αρχίσει να επηρεάζει τους ανθρώπους και τις κοινωνίες…

Θέλω να ελπίζω οτι η μαύρη μερια αυτού του πλανήτη θα πάρει την απόφασή της με Σοφία λογική και κοινό συμφέρον…. για όλους μας πάνω στον πλανήτη!

Μετά τις 23 Ιουλίου  ξεκινά ο πραγματικός πόλεμος  όπου θα εξελίσσεται και Θα αναπτύσσεται αργά και σταδιακά μέσα στο χρόνο…. Όπου σε αυτόν παίρνουν την άδεια όλοι όσοι  εχουν τις ιδιότητες της γνώσης και της δύναμης  να πράξουν κατά το δοκούν  για να τιμωρηθούν οι αποστάτες  από τη δικαιοσύνη του σύμπαντος!

Ίσως να τα έχεις ξανακούσει από πολλούς, Ίσως πολλές ομάδες να τα λένε εδώ και χρόνια,  θέλω να θυμηθείς κάτι,  Εγώ ποτέ δεν σου μίλησα για αυτά… ποτέ δεν θέλησα να σε κάνω οπαδό… αλλά προσπάθησα με νύχια και με δόντια  να σε κάνω αρχηγό του εαυτού σου,  να σε αφυπνίσω Με όποιον τρόπο μπορούσα… και να σου δώσω ότι όπλο μπορούσα..!

Θα πρέπει να εξελίξεις σε τεράστιο βαθμό την κρίση σου και τη συνείδησή σου μετά τις 23 του μηνός για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος ποιος είναι τι και τι έχει έρθει να κάνει!

Ειλικρινά εύχομαι στην ανθρωπότητα  για μία φορά στην ιστορία της  Να πάρει μία σοφή και ηθική απόφαση!

Και ειλικρινά εύχομαι μέχρι τις στιγμές της κορύφωσης να ακούσεις όλα όσα σου έγραψα τόσα χρόνια και να πετάξεις από πάνω σου τις ταμπέλες για να ακολουθήσεις με πιο εύκολο τρόπο την πραγματικότητα και όχι το ψέμα που έχει δημιουργήσει το συμφέρον αυτόν που κατανόησαν αυτό το σύμπαν φυλακη!

Stranger….

P.S Κοίτα στο κεφάλι,  θα προσπαθήσουμε να προειδοποιήσουμε με τον τρόπο που δυστυχώς έχει μάθει να ακούει ο σημερινός άνθρωπος….