...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Παράξενο Αντικείμενο Εκπέμπει Εντυπωσιακά Σχέδια και Πολύχρωμο Φως (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό αντικείμενο βιντεοσκοπήθηκε στο Palmerston North της Νέας Ζηλανδίας στις 2/6/2018 αναστατώνοντας όσους το παρατήρησαν.....


Τι μπορεί να ήταν;

Το σχήμα του θυμίζει μακρουλό μπαλόνι, όμως το εκπληκτικό δεν βρίσκεται σε αυτό αλλά στο γεγονός ότι εκπέμπει ή αλλάζει συνεχώς χρώματα κάθε είδους, ενώ παράλληλα αναδιαμορφώνεται.

Αρκετοί είπαν ότι πρόκειται για κάποιο είδους αιθερικού όντος ή κάποιο είδος αιθερικού εξωγήινου σκάφους. Ότι είναι ημιδιαφανές ή ότι πρόκειται για «ενέργεια πλάσματος».

Κάποιοι υπέθεσαν ότι αυτό που βλέπουμε είναι μια ασπίδα που καλύπτει την άτρακτο του αντικειμένου η οποία τρεμοπαίζει σε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα.

Άλλη μερίδα ανθρώπων υπέθεσε ότι το μυστηριώδες αντικείμενο με τον τρόπο αυτό στέλνει κάποιο είδος μήνυμα σε άλλα κοντινά ή μακρινά σκάφη τα οποία μπορούν να αναγνωρίσουν και να διαβάσουν.

Άραγε, τι από όλα αυτά θα μπορούσε να συμβαίνει;

Ποιά άλλη πιθανότητα που δεν εκφράστηκε θα μπορούσε να ισχύει;

Όπως και να έχει είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Δείτε το βίντεο όπως μας δίνεται και προέρχεται από την Mufon (The Mutual UFO Network) και αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω:

Footage in New Zealand shows UFO threatening witness


diadrastika.com