...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Διάσκεψη G7: Ο Τραμπ «Τίναξε» τις συνομιλίες στον αέρα

Ο Δεξιός Αμερικανός Πρόεδρος, από ότι φαίνεται δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους «ισχυρούς» του πλανήτη...

Πιο συγκεκριμένα: Ο Ντόναλντ Τραμπ προγραμματίζει να αναχωρήσει σήμερα από την διάσκεψη της ομάδας των πιο αναπτυγμένων οικονομικά χωρών G7, πριν από την συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και την προστασία των ωκεανών. Σχόλιο: Ο Τραμπ δεν «μασάει» τα παραμύθια για την Κλιματική αλλαγή, που προωθεί η Νέα Τάξη.

Μία τέτοια κίνηση του Προέδρου των ΗΠΑ, υπογραμμίζει τις “ρωγμές” που υπάρχουν στο πλαίσιο της G7 που έγιναν ακόμη πιο βαθιές, από την επιβολή των δασμών για τις εισαγωγές προϊόντων στην Αμερικανική αγορά. Σχόλιο: Ο Τραμπ κοιτάει το συμφέρον της χώρας του και όχι το συμφέρον των υπόλοιπων χωρών.

Ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ιαπωνία, είναι απίθανο να προχωρήσουν στην έκδοση κοινού ανακοινωθέντος, με δεδομένες τις ουσιαστικές διαφοροποιήσεις που υπάρχουν μεταξύ των ΗΠΑ και των υπολοίπων κρατών-μελών της ομάδας G7 για το εμπόριο, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την εξεύρεση συμβιβασμών. Σχόλιο: Είναι φανερό πλέον, ότι οι ΗΠΑ ακολουθούν τον δρόμο της σύγκρουσης.

Σημείωση

Η ρήξη του Τραμπ με τους ηγέτες-μαριονέτες πλέον είναι γεγονός. Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν «κολλάει» πουθενά και είναι έτοιμος να χτυπήσει στα «ίσα» τους ιδεολογικούς του αντιπάλους. Ο Τραμπ πριν καν εκλεγεί, είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι:

Τα παραμύθια για το περιβάλλον και για τα «δήθεν» ανθρώπινα δικαιώματα, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Έτσι λοιπόν, ο Αμερικανός Πρόεδρος «έβαλε» φωτιά στα «μπατζάκια» των Διεθνιστών.

Συμπέρασμα

Ο Τραμπ «τίναξε» τις συνομιλίες στον αέρα από ότι φαίνεται και είτε τελικά φύγει νωρίτερα από την διάσκεψη των G7, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι πλέον δεν υπάρχει χώρος για την Νέα Τάξη.