...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΗΥΘΗΝΕ Ο ΠΡ.ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΕ EMAIL ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ!!!!

Ο ΠΡ. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΕΓΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ-ΠΡΟΔΟΤΗ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ  ΕΓΚΑΛΕΙ.....
  , ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ , ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΗ!!!ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120   ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΝΕΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΆΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ !!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΟ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ Ο ΜΕΙΙΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ  ΟΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ!

Δανία, 18 Ιουνίου 2018
Αλέξη Τσίπρα,
Χθες, 17 Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες, επί Ελληνικού εδάφους, διέπραξες κακουργηματικού βαθμού αδίκημα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος της χώρας μας υπό την ιδιότητα σου ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος, (Άρθρο 134 - Ποινικός Κώδικας - Εσχάτη προδοσία.).
Στο έγκλημα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ συνέπραξαν συνωμοτικά μαζί σου και πολλοί άλλοι ως συνεργοί, όπως ο πρόεδρος του πολιτικού κόμματος ΑΝ.ΕΛ και υπουργός Άμυνας, εξειδικευμένα ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς (Άρθρα 134 , 135 Ποινικός Κώδικας).
Τα κίνητρα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος της χώρας μας, με βάση τις απόρρητες πληροφορίες από τις ίδιες πηγές που μέχρι πρόσφατα παρείχα στην διοίκηση της Ε.Υ.Π., προ παραίτησης μου από κατάσκοπος-πράκτορας της ΕΥΠ, ήταν οικονομικά ανταλλάγματα.
Ένα από αυτά τα ανταλλάγματα ήταν η διευκόλυνση της κυβέρνησης σας στην διαφαινόμενη επερχόμενη δημοσιοοικονομική κρίση, διευκολύνοντας σας κατά το δυνατόν στην διατήρηση του απεχθές χρέους της χώρας, με «κατευθυνόμενα αποτέλεσμα» όπως αυτά που θα προκύψουν στο Eurogroup του Ιουνίου (21.06.2018), προκειμένου να εξασφαλιστεί το δυσοίωνο πολιτικό σας μέλλον στην διακυβέρνηση της χώρας προδοτικά, καταστρατηγώντας το Σύνταγμα και παραβιάζοντας τους Νόμους του Κράτους.
Επειδή ο χρόνος, ο τόπος και το κίνητρο του κακουργηματικού βαθμού αδικήματος ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ έχουν τεκμηριωθεί, εγκαλώ στη λαϊκή κυριαρχία τόσο εσάς όλους του πολιτικούς υπεύθυνους για την διάπραξη του εγκλήματος όσο και τους αρμόδιους Εισαγγελείς της χώρας για την παράνομη και εγκληματική αδράνεια τους, για απιστία και συνέργεια σε εγκλήματα σε βάρος της Ελλάδος και απαξάπαντων Ελλήνων.
Δεσμεύομαι και υπόσχομαι ως Έλλην, με σεβασμό το Σύνταγμα της Ελλάδος Άρθρο 120, το θεμέλιο του πολιτεύματος που είναι η λαϊκή κυριαρχία, στα πλαίσια της νομιμότητας, να σας σύρω σε Λαϊκό Δικαστήριο για να σας δικάσουν οι Έλληνες, όπως αρμόζει σε προδότες.
Ο δηλών,
Μανώλης Χατζησάββας, π πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)


ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ!