...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

Αυτό είναι το νέο ρωσικό υποβρυχιακό όπλο – Οπλισμένα σαν αστακοί, αθόρυβα και με πυρηνικές ικανότητες – Eικόνες

Οπλισμένα σαν αστακοί, αθόρυβα και με πυρηνικές ικανότητες: τα νέα ρωσικά υποβρύχια τάξεως «Χάσκι» βρίσκονται στην τελική φάση σχεδιασμού και τα πρώτα.....
αναμένεται να μπουν σε φάση κατασκευής το 2023, προκαλώντας νέους πονοκεφάλους στη Δυση.

Τα «Χάσκι» έρχονται να αντικαταστήσουν σταδιακά τα ρωσικά υποβρύχια τύπου «Ακούλα» και «Άλφα» και παρότι η τελική μορφή τους παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, κάποια χαρακτηριστικά τους έχουν ήδη διαρρεύσει και είναι εντυπωσιακά.


Συγκεκριμένα, τα νέα υποβρύχια θα έχουν διπλό ρόλο, ως επιθετικά σκάφη και σκάφη μεταφοράς πυραύλων κρουζ, ενώ το μυστικό τους βρίσκεται στην ικανότητά τους να μεταφέρουν και εκτοξεύουν το διαβόητο υπερηχητικό βλήμα «Ζιρκόν», το οποίο αναπτύσσει οκτώ φορές την ταχύτητα του ήχου.

Παράλληλα, τα «Χάσκι» θα είναι σχεδόν αθόρυβα, καθώς για την κατασκευή τους θα χρησιμοποιούνται συνθετικά υλικά και μέθοδοι ηχητικής απόκρυψης του σκάφους, με τους σχεδιαστές να υποστηρίζουν ότι θα είναι δύο φορές λιγότερο θορυβώδη από τα υπάρχοντα υποβρύχια.


Σύμφωνα με δυτικούς αναλυτές, τα «Χάσκι» και τα υποβρύχια τύπου «Γιάσεν» που ήδη κατασκευάζονται, θα δώσουν στη Ρωσία τεράστιο πλεονέκτημα στις θάλασσες, καθιστώντας την κυρίαρχο των βυθών.

pentapostagma.gr