...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Ντ.Τραμπ: «Έχουμε μία ολόκληρη υφήλιο να κυβερνήσουμε με τη Ρωσία»

Η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν και η Εθνική Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ είναι ο χειρότερος ίσως φόβος για τα τσιράκια της Νέα Τάξης παγκόσμια....


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα τους ομολόγους του της Ομάδας των Επτά (G7) να εξετάσουν την επανένταξη της Ρωσίας στην ομάδα.

«Έδιωξαν τη Ρωσία, πρέπει να επανεντάξουν τη Ρωσία. Επειδή πρέπει να έχουμε τη Ρωσία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», δήλωσε προτού πάρει το αεροπλάνο για τον Καναδά προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της G7 στο Κεμπέκ.

Μάλιστα ο ίδιος υπογράμμισε στη συνέχεια:

«Έχουμε μια ολόκληρη υφήλιο να κυβερνήσουμε και γι’ αυτό χρειάζεται και η Ρωσία. Ήμουν ο χειρότερος εφιάλτης της Ρωσίας, αλλά η Ρωσία θα έπρεπε να βρίσκεται σ’ αυτό το τραπέζι».

Μάλιστα ο Αμερικανός πρόεδρος βρήκε και έναν απρόσμενο σύμμαχο στο αίτημά του, τον νέο πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, ο οποίος και πρόκειται σε ένα τεταμένο κλίμα να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε Σύνοδο των G7.

Η Ρωσία αποκλείστηκε από την Ομάδα των Οκτώ (G8) μετά την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας. Έτσι η Ομάδα των Οκτώ έγινε και πάλι Ομάδα των Επτά.