...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Τρέμουν τα συλλαλητήρια: Το «κόλπο» του Μαξίμου με τις συζητήσεις για την πρόταση μομφής

Τι καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τον χρόνο συζήτησης της πρότασης μομφής από τη Βουλή....

Παίζει με τους κανονισμούς και τις λέξεις η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βάζοντας οριστικό τέλος στις συζητήσεις για την πρόταση μομφής της ΝΔ το μεσημέρι του Σαββάτου!

Αυτό βέβαια αντιβαίνει με τον ισχύοντα κανονισμό για τις συζητήσεις τέτοιου είδους, καθώς υπό κανονικές συνθήκες οι συζητήσεις στην Ολομέλεια διαρκούν τρεις μέρες.

Μάλιστα η Πειραιώς καταγγέλλει πως με τις πρωτοφανείς μηχανορραφίες του Μαξίμου, οι συζητήσεις για την πρόταση μομφής ενδεχομένως να τελειώσει…άρον άρον ακόμη και το βράδυ της Παρασκευής!

Βέβαια , εν αντιθέσει με τις χθεσινές δηλώσεις του «άνετου» Αλέξη Τσίπρα, φανερώνεται ο φόβος της κυβέρνησης για τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα η απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων αναφέρει «ως τις 14:00» και όχι «στις 14:00», πράγμα που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μικρύνει κατά το δοκούν ο ήδη μειωμένος χρόνος συζήτησης της Βουλή.