...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Προειδοποίηση: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για μυστική επίθεση πυραύλων.

Οι ΗΠΑ διενήργησαν μια δοκιμή εκτόξευσης πυραύλων  και στη συνέχεια το κάλυψαν;
Σύμφωνα με το δόγμα «MAD (Mutually Assured Destruction Destruction)», αν μια.....
πυρηνικά-οπλισμένη χώρα εντοπίσει την εκτόξευση πυρηνικού πυραύλου προς την κατεύθυνσή της, θα ξεκινήσει μια άμεση πυρηνική αντιπαράθεση εναντίον της επιτιθέμενης χώρας … Το δόγμα MAD πρώτον, μια πράξη αυτοκτονίας για κάθε χώρα ανόητη, για να το κάνει, έτσι οι χώρες αναζητούν έναν τρόπο να νικήσουν το δόγμα του MAD.
Η πρώτη χώρα που ξεκινά την επίθεση χρειάζεται μόνο να δημιουργήσει αρκετή σύγχυση για να αποφευχθεί η αντιπαράθεση για λίγα λεπτά και τότε θα είναι πολύ αργά για τη χώρα που έχει επιτεθεί.
Περίπου 48 ώρες πριν, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ διεξήγαγε δοκιμασία εκτόξευσης αυτής της μυστικής τεχνικής, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μόνο ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα που παραμένει για να ξεκινήσει μια πραγματική πρώτη επίθεση χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο.
Η δοκιμή εκτόξευσης πραγματοποιήθηκε δίπλα στον Ναυτικό Αεροσταθμό Whidbey Island, προφανώς από ένα υποβρύχιο πυρηνικού βαλλιστικού πυραύλου κατηγορίας «Ohio» (θυμηθείτε πόσο συχνά το «Οχάιο» εμφανίστηκε στους κώδικες της Βίβλου) από την κοντινή Βάση Υποθαλάσσιου Ναυτικού Bangor.
Ένας από τους διάφορους κώδικες Torah ανακάλυψε αποκαλύπτοντας τα «OHIO» στα αποτελέσματα.
Ohio.jpg
Η μυστική τεχνική είναι να υπάρχει ένα πυρηνικό υποβρύχιο κοντά σε μια στρατιωτική αεροπορική βάση που δεν διαθέτει δυνατότητες εκτόξευσης πυραύλων, έτσι ώστε οι δορυφόροι ανίχνευσης εκτόξευσης να μην έχουν αυτές τις βάσεις απαριθμημένες ως υψηλές απειλές … Το υποβρύχιο στη συνέχεια εκτοξεύει τους πυρηνικούς του πυραύλους, οι δορυφόροι μπερδεύονται , επειδή δεν μπορούν να καθορίσουν αν ανιχνεύουν εκτόξευση πυραύλων ή αεριωθούμενα αεροσκάφη που απομακρύνονται χρησιμοποιώντας επιταχυντές πλήρους γκαζιού.
http://beforeitsnews.com/alternative/2018/06/alert-us-is-preparing-for-a-secret-missile-attack-3619433.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com