...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Νέες δηλώσεις του Πάπα για την….Κλιματική αλλαγή!!!!

Ο Πάπας Φραγκίσκος, για ακόμα μια φορά παίζει τον ρόλο του «πνευματικού ηγέτη» της
….Νέας Τάξης....
Με κάθε ευκαιρία ο συγκεκριμένος άνθρωπος, προωθεί τον φόβο και την προπαγάνδα. Το γεγονός ότι ο ηγέτης των καθολικών ακολουθεί τον «δρόμο του κατεστημένου», μας βάζει σε σκέψεις.
Τι δήλωσε ο Πάπας για την Κλιματική αλλαγή
Ο Φραγκίσκος απευθυνόμενος σε εκτελεστικούς διευθυντές από τον τομέα της πετρελαϊκής βιομηχανίας, δήλωσε σήμερα ότι ο κόσμος πρέπει να στραφεί στα καθαρά καύσιμα.

“Ο πολιτισμός απαιτεί ενέργεια, αλλά και η χρήση της ενέργειας δεν πρέπει να καταστρέφει τον πολιτισμό,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος απευθυνόμενος στα επιχειρηματικά στελέχη, κατά την λήξη μιας διήμερης διάσκεψης στο Βατικανό.

Τους είπε επίσης, ότι η κλιματική αλλαγή ήταν μια πρόκληση “εποχικής αναλογίας,” προσθέτοντας ότι ο κόσμος είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσει, ένα μίγμα ενέργειας που θα καταπολεμά την μόλυνση, θα εξαφανίζει την φτώχεια και θα προωθεί την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρο ότι προωθεί μια πολύ συγκεκριμένη Ατζέντα. Από πού και ως που ένας πνευματικός υποτίθεται ηγέτης, ασχολείται με την…κλιματική αλλαγή; Θα περίμενε κανείς, ο Πάπας να ασχολείται με το αντικείμενό του.

Διευκρίνιση
Πράγματι, υπάρχει μόλυνση αλλά αυτή την μόλυνση την έφερε η Νέα Τάξη με την «βρώμικη» τεχνολογία που μας έδωσε. Επομένως πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα;

Θα το λύσουν αυτοί που το δημιούργησαν;