...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Η ΣΑΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!


ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ  ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ H ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ.AYTH ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ Η ΠΟΡΝΗ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ , ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ, ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ  ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ.ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ "ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ".

ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ!!!

ΑΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ!!!

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΙΤΕ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΕ.ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!!!