...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Επικίνδυνη Φωτιά Και Εκρήξεις Σε Σκουπίδια Στην Ρόδα-Κέρκυρα

Άλλη μια φορά το σκηνικό με τις Φωτιές στα σκουπίδια στην Κέρκυρα, συνεχίζεται, με την αποκομιδή σκουπιδιών να έχει σταματήσει περίπου δυο μήνες,.....
και να γίνετε μόνο επιλεκτικά, και περιστασιακά, σε ορισμένα σημεία!

Με αρκετά ξένα κανάλια όπως το Ολλανδικό RTL να δυσφημίζουν το Νησί το Φαιάκων, και τους δυο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και ΧΥΤΥ Λευκίμμης, να παραμένουν κλειστοί!

Στο Βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την φωτιά που ξέσπασε με άγνωστη αιτία, περίπου στις 1 και μετά ,τα ξημερώματα, σε όγκο απορριμμάτων στην περιοχή της Ρόδας, στο κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Αχαράβη, αυτοί είναι οι δεύτεροι φορά που εκδηλώνεται στο ίδιο σημείο φωτιά, με την πρώτη να είναι στις 9 Ιουνίου.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και καθοριστική, καθώς απο τα ευφλεκτα υλικά που υπήρχαν στα σκουπίδια μέσα, γινόταν εκρήξεις, με αποτέλεσμα  οι φλόγες  να επεκτάθουν στην στέγει ακατοίκητου κτιρίου, με την Πυροσβεστική να προλαβαίνει τα χειρότερα, και γρήγορα να την περιορίζουν-σβήνουν!


Δείτε Το Βίντεο Εδώ


Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr