...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Σάλος από τις δηλώσεις Κοτζιά σε κυπριακό δικαστήριο: «Ακόμη και στην Τουρκία είχαν συμπεριφερθεί καλύτερα στην Ελλάδα»!

Σάλος από τις δηλώσεις Κοτζιά σε κυπριακό δικαστήριο: «Ακόμη και στην Τουρκία είχαν συμπεριφερθεί καλύτερα στην Ελλάδα»!
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ εντόπισε μία...αντιπάθεια της κυπριακής Δημοκρατίας προς την ελληνική κυβέρνηση....

Μπορεί η σημερινή επίσκεψη του Κοτζιά σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών να συνοδεύτηκε (φαινομενικά τουλάχιστον) από χαμόγελα και συμπάθειες, δεν συνέβη το ίδιο όμως και στην αίθουσα των δικαστηρίων.

Άναψαν τα αίματα με την παρουσία του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας, με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας να ξεσπά κατά των δικαστικών αρχών της Μεγαλονήσου.

Ειδικότερα η παρουσία του κ.Κοτζιά στο εν λόγω δικαστήριο οφείλεται στην διαφορά που προέκυψε μεταξύ της Μητρόπολης Κύκκου και Τηλλυρίας και της ελληνικής Κυβέρνησης αναφορικά με οικόπεδο στη περιοχή Έγκωμης, πλησίον της Λευκωσίας.

Σε ένα ξέσπασμα κατά του Κύπριου συνηγόρου, ο κ.Κοτζιάς αναφέρθηκε στην κάκιστη μεταχείριση και συμπεριφορά που έχει η ελληνική κυβέρνηση από τις δικαστικές αρχές της Κύπρου, κατηγορώντας τον για ανθελληνικά αισθήματα και  σημειώνοντας μάλιστα πως ούτε επί χούντας δεν ντροπιάστηκε τόσο η Ελλάδα!

«Γιατί υπάρχει μία προσβολή στο πρόσωπο μου για τον θεσμό της Ελληνικής Δημοκρατίας; Με ρωτάει άσχετα πράματα και τον καλώ να έρθει στην ουσία».

Ο ίδιος ενοχλημένος από την αντεξέταση του συνηγόρου, πρόσθεσε πως μέχρι και στην Τουρκία συμπεριφέρθηκαν καλύτερα στην Ελλάδα, παρομοιάζοντας την συγκεκριμένη υπόθεση με μία άλλη υπόθεση που αφορούσε την πώληση εκτάσεων την δεκαετία του 30'.

«Προφανώς δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα την ελληνική κυβέρνηση. Είναι ντροπή να βρίσκεται στο δικαστήριο ο Έλληνας ΥΠΕΞ. Επέλεξα να είμαι εδώ λόγω των καλών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοτζιάς σε εκείνο το σημείο.