...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Όταν ένας πρωθυπουργός Έχει δεχθεί εχθρική χώρα να του έχει αιχμαλωτίσει δύο πολίτες…. Τι άλλο περιμένεις να ακούσεις;

ΣΧΟΛΙΟ: ΠΑΝΤΑ ''ΠΡΟΔΟΤΗΣ''
Μετά από 86 μέρες αιχμαλωσίας,  έναν νεκρό πιλότο,  και δύο πλοία υπάρχουν  που τα επακουμβησαν… εμείς δεχόμαστε ένα Πρωθυπουργό να κάνει την εξής δήλωση…


Α.Τσίπρας: «Μεγάλη νίκη η σύνθετη ονομασία των Σκοπίων-Ανόητοι όσοι Έλληνες αντιστέκονται»!
Αυτά δεν είναι λογικό να συμβαίνουν σε μία κυρίαρχη χώρα,  αν είχαν συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα χει γίνει απλά της π*******…  αν είχαν συμβεί πx στην Αμερική αυτή τη στιγμή θα μέτραγαν  νεκρούς μόνο και μόνο για το πατριωτικό αίσθημα των πολιτών της….

Αντί αυτού…  ο ανίκανος πρωθυπουργός να προστατεύσει τους πολίτες του…  μας ονομάζει και ανόητους…  βέβαια η αριστερή θολοκουλτούρα δεν υπερασπίζεται  την βία… και τον πόλεμο…. Άσχετα αν κατεβαίνουν ομάδες της με κουκούλες και ρόπαλο στο χέρι να εμποδίσουν παππούδες να διαδηλώσουν ειρηνικά και δημοκρατικά για την κάρτα Πολίτη π Χ!

Ποτέ δεν πιστεύα ότι το οξύμωρο θα γινόταν τόσο ισχυρό ώστε να τυραννάει την ψυχή μου και να μου δημιουργεί μέχρι και μίσος…. από την άλλη βέβαια γνωστός ο αντίπαλος και πως τα μαγειρεύει…. η νέα παγκόσμια τάξη είναι μανούλα στο να δημιουργεί  αντιπαλότητα και διχασμό…. και η νέα παγκόσμια τάξη θέλει πολύ σε κάθε χώρα να υπάρχουν εμφύλιες διαμάχες!

Το ερώτημα είναι όμως εδώ πώς αυτη η ευαίσθητη  Ιδεολογία της αριστεράς  καταφέρνει μέσα από την υποστήριξη της ειρήνης να δημιουργήσει τις πιο σκληρές βάσεις για εσωτερική βια….  δεν μπορεί να υπερασπίζεις κάτι  μέσα από την  Ιδεολογία σου…. κάτι που είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό από το σύνολο  και ταυτόχρονα οι πράξεις σου να είναι τελείως αντίθετες….δεν μπορεί να μην ξέρουν τι κάνουν…. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν άνθρωποι με την ίδια ιδεολογία αλλά να μην μπορούν να ξεχωρίσουν ότι οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτήν!

Η σαπίλα του βολέματος και της καρέκλας  έχει ξεπεράσει πια τα όρια,  είναι λογικό να ήρθαν στην εξουσία και να έχουν απωθημένα  αλλά είναι  πολύ δύσκολο να χωνέψει κάποιος ότι θα πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από την εξουσία από ένα μάτσο λιγουρια  που είναι  διατεθειμένα να κάνουν τα ανείπωτα για να κρατήσουν την καρέκλα!

Είναι ντροπή να είσαι πρωθυπουργός μιας χώρας  να σου έχουν πάρει αιχμαλώτους και εσύ να λες τον Λάο σου ανόητο…..  είναι αγένεια…  είναι καφρίλα…. Είναι βλαχια…  η είναι οι εντολές αυτωνών που τους βολεύει αυτό το συναίσθημα να έρπεται μέσα στην Ελλάδα!

Αν λέω κάτι το οποίο δεν ισχύει σας παρακαλώ να μου το πείτε,  αν λέω κάτι συνωμοσιολογικό Μη με διαβάζετε άλλο…. κι αν νομίζετε ότι έχω ταμπέλες και ανήκω είτε στην δεξιά είτε στην άκρα δεξιά Είτε στο ΠΑΣΟΚ είτε σε οποιαδήποτε άλλη ηλιθιότητα υπάρχει στον  δισδιάστατο  και ιδεολογικό  χάρτη  αυτης της χαβούζας μη με πιστεύετε…. αλλά προς θεού Σας μιλάω λογικά…. δεν μπορεί ο πρώτος αρχών της χώρας… ο στρατηγός της… ο προστάτης της… να έχει χάσει δύο στην μάχη… να έχει δείξει αυτός και όλο του το σύστημα εξουσίας την απόλυτη  ανικανότητα…. και ταυτόχρονα να βγαίνει να σου λέει ότι είσαι ηλίθιος οτι είσαι ανόητος…..και να αναφερεται και στο θεμα Μακεδονια!

Έχω φτάσει πια να το πιστεύω… αν αυτό το δεχόμαστε έχω  φτάσει να το πιστεύω…..  και Προσέξτε αυτή την δήλωση την έκανε ενώ ήταν δίπλα στον Μπουτάρη…. δηλαδή υποσυνείδητα ξανά πρόσβαλε τον λαό του δίπλα σε αυτόν που πριν λίγες μέρες έφαγε ξύλο για την ίδια αιτία…. είναι σύμπτωση αυτό;

Από ποια οροπέδια μπουρτζόβλαχοι  αγενής  και κομπλεξικοί  είναι αυτή ομαδούλα;  με Ποιανού τις πλάτες έχουν την αίσθηση το απυρόβλητου  και συνεχίζουν να προσβάλουν την στιγμή που βλέπουν ότι αυτό οδηγεί μόνο σε συγκεκριμένες καταστάσεις;  δεν έχουν επικοινωνιολόγους να τους εξηγήσουν;  Όχι έχουν…. αλλά για κάποιο λόγο οι εντολές που τους έχουν δώσει είναι αυτές που συμφέρει το μεγάλο σχέδιο…. σκεφτείτε λοιπόν γιατί επιμένουν και σε εικόνα και σε λόγο και υποσυνείδητα…. να συνεχίζουν να  προσβάλλουν!

Stranger,,,