...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Εμπλοκή Της ΕΥΠ Στην Δολοφονία Του Ερντογάν;? Ο Πούτιν Την Απέτρεψε!

Αμερικανο Ισραηλινός δάκτυλος φαίνεται να βρίσκεται πίσω απο το φερόμενο  Σχέδιο δολοφονίας κατά του Τούρκου Προέδρου  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Σαράγεβο, όπου και θα το έριχναν....
στο Νο 1 καταζητούμενο και κύριο ύποπτο για την Τουρκία  ιμάμη Φ.Γκιουλέν.

Αυτό τα Σενάρια ακούγονται από Μόσχα μεριά, με Ρώσους αναλυτές να κάνουν λόγο οτι ο Πούτιν και οι FSB έσωσαν για άλλη μια φορά το τομάρι του Ερντογάν,όπως ακριβώς, του Κώστα Καραμανλή, με το Αμερικανο Ισραηλινό σχέδιο εξόντωσης του, Πυθία!

Οι Μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας είχαν εδώ και αρκετές μέρες  ανακαλύψη μια ασυνήθιστη κινητικότητα απο ξένες Μυστικές υπηρεσίες στα Σκόπια, και επαφές με Τούρκους υπηκόους, ενημερώνοντας άμεσα τις μυστικές υπηρεσίες των Σκοπιών και την ΜΙΤ.

Το κακό φαίνεται οτι στην όλοι αυτή υπόθεση, φέρεται να είναι μπλεγμένη και η Ελληνική ΕΥΠ, βάση πάντα σεναρίον, για τον λόγο οτι πρόσφερε διευκολύνσεις επι Ελληνικού εδάφους στα ΕλληνοΣκοπιανά σύνορα, στους ενοργανιστές αυτου του σχεδίου!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr