...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Σοκαριστικό Βίντεο Ιρανικοί Πύραυλοι Πέφτουν Βροχή Στο Ισραήλ, Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος Ξεκίνησε Στην Μέση Ανατολή!

Σοκαριστικό Βίντεο Ιρανικοί Πύραυλοι Πέφτουν Βροχή Στο Ισραήλ, Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος Ξεκίνησε Στην Μέση Ανατολή!...

Μέ το ποτήρι να έχει ξεχειλίσει από μεριάς του Ιράν, οι υπομονή τους έλαβε τέλος απέναντι στις καθημερινές σχεδόν επιθέσεις του Ισραήλ στην Συρία, και σε βάσης των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης, που τους στοίχισε με πολλά θύματα, τώρα ήρθε και οι ώρα της απάντηση τους πρός το Ισραήλ, όπως και είχα προειδοποιήσει με άρθρο μου με τίτλο: Συναγερμός Πέφτουν Απο Στιγμή Σε Στιγμή Οι Ιρανικοί Πύραυλοι Στο Ισραήλ! 

Ιρανικές δυνάμεις στο Συριακό τμήμα των Υψιπέδων του Γκολάν εκτόξευσαν περίπου 50 ρουκέτες  (και όχι 20, όπως ισχυρίζονται τα διάφορα ΜΜΕ) εναντίον ισραηλινών θέσεων στην περιοχή, φέροντας πανικό και πιάνοντας στον ύπνο τον καλά οργανωμένο Ισραηλινό Στρατό, που δέν κατάφερε να τους αναχαιτίσει, παρόλου που ήχησαν οι σειρήνες του συστήματος αεράμυνας, σε βίντεο που διέρρευσαν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγονται καθαρά η πολλαπλές εκρήξεις στο έδαφος του Ισραήλ! 

Σε αποκλειστικό βίντεο θα δείτε εδώ την εκτόξευση  των Ιρανικών Πυραύλων 


Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα EXPRESS την πρώτη  επίθεση στο Ισραήλ την πραγματοποίησαν  η δυνάμεις του Ιράν, και ακολούθησε μια δέυτερη επίθεση απο τον Συριακό Στρατό. 
Φαίνεται οτι ο Πόλεμος άναψε για τα καλά....και θα πρέπει να αναμένουμε απο ώρα σε ώρα και την Αντίδραση των ΗΠΑ!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης    email: spyros.priftis76@yahoo.gr